Loveseats

Loveseats, de knusse stoelen om samen in weg te kruipen. Voordelig en kwalitatief hoogwaardig bij A-meubel

Loveseats

De ideale stoel om heerlijk samen in weg te kunnen kruipen. Deze royale stoelen met ruimte voor twee zijn de gezellige gangmakers onder het meubilair! De loveseat is een 1,5-zits stoel waar je samen in weg kunt zakken of natuurlijk in je eentje kunt genieten van de ruimte.

De loveseats zijn vaak lekker knusse, groter uitgevallen stoelen of fauteuils, waarbij er plek is voor meer dan 1 persoon. U vindt op deze pagina een aantal prachtig ruime stoelen voor bijzonder lage prijzen. De loveseats van A-meubel zijn hiernaast natuurlijk uitvoerig in kwaliteit getest, waarbij u bent verzekerd van een fantastisch zitcomfort!

Kiest u de gewenste loveseat uit en laat u verassen door het diverse aanbod in kleur, stof en leersoorten. De banken zijn zo geheel aan te passen naar wens en wellicht af te stemmen op een eerder gekocht bankstel, hoekbank of loungebank. 

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 17:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

Mooie ruime winkel. Enorm veel keus. Heel goed geholpen en zeer vakkundig geleverd door de vriendelijke bezorgers. Het staat enorm goed allemaal in de woonkamer en ben al met al zeer tevreden.