De nieuwste Collectie Hoogglans meubelen

Hoogglans wit meubels Klik hier voor de nieuwste collectie hooglans meubelen en woonprogramma's van A-meubel.

Bij A-meubel.nl treft u diverse hoogglans meubelen aan. Deze komen meestal in de kleur wit, maar zijn vaak ook in het zwart verkrijgbaar of met bijzondere contrastkleuren en materialen. In de showroom hebben wij meerdere moderne wit hoogglans woonprogramma's staan. Waarvan het ene woonprogramma gelakt is en de andere geplakt. Geplakt houdt in dat er witte folie is geplakt rechtstreeks op het spaanplaat van de meubels. Gelakt houdt in dat er 2 componenten lak rechtstreeks wordt gespoten over de afgewerkte meubels. Uiteraard is gelakt van betere kwaliteit, echter ligt de prijs daarvan ook iets hoger. Gelakt heeft als eigenschap dat dit steviger is en minder snel onderhevig is aan oppervlakkige krassen.  

 

De hoogglans woonprogramma's welke bij ons in de showroom staan zijn zeer populair, actueel en zijn ingekocht van internationale beurzen. Door de rechtstreekse inkoop kunnen wij u een deze hoogglans meubels voor een zeer scherpe prijs aanbieden. In ons assortiment vindt u geen klassieke hoogglans meubels. Deze waren in de jaren 90 zeer populair. De huidige trend van moderne hoogglans meubels is zeer in trek bij de consument. Deze meestal witte moderne meubels staan goed in elke woonkamer. Bij ons in de winkel kunt u ze in het echt zien en bewonderen.

De verkoop deskundige kunnen u altijd aangeven wat de levertijd indicatie ongeveer zal zijn. De witte hoogglans woonprogramma's welke wij in de winkel hebben staan kunnen in de volgende meubel stukken worden geleverd. Dressoir, Tv-kast, eettafel, salontafel, kolomkast, vitrinekast, buffetkast en hoektafel. Voor de exacte afmetingen kunt u het beste klikken op het programma zelf onder de rubriek woonkamers. Dus indien u opzoek bent naar een goedkope maar mooie hoogglans meubel zoals een Tv-kast, eettafel, dressoir, salontafel, bergkast, kolomkast of vitrinekast, dan bent u bij A-meubel in Amersfoort, Amsterdam, Delft, Eindhove, Enschede, Leeuwarden, Nijmegen, Roosendaal, Tilburg en Zwolle aan het goede adres.

Wij zijn CBW erkend.

Klik hier voor de nieuwste collectie Meubelen
bij A-Meubel.