KONINGSDAG GEOPEND!

Leren bankstel biedt veel comfort en gemak

Een leren bankstel is perfect als je comfort en gebruiksgemak zoekt. Mooi leer zit heerlijk en past zich aan de omgevingstemperatuur aan. Onderhoud van een leren bankstel is eenvoudig. Met een vochtig doekje maak je het schoon en een paar keer per jaar behandelt je het met een onderhoudsmiddel voor leer. Leer heeft een luxe uitstraling en biedt veel comfort zodat je heerlijk kan ontspannen. Wij kunnen dergelijke zitmeubelen zeer voordelig aanbieden dus ben je bij A-Meubel aan het juiste adres. Dankzij onze laagste prijsgarantie betaal je namelijk nooit te veel. We bezorgen jouw leren bankstel door heel Nederland!

 

100% natuurproduct

Door te kiezen voor leer kies je voor een natuurproduct. Het neemt de temperatuur van de omgeving aan. Hierdoor voelt het bankstel nooit broeierig of koud aan in jouw huiskamer. Het leer heeft als het ware een ingebouwde klimaatregeling. Je zit altijd comfortabel op een leren bankstel. Daarnaast is ook nog eens zeer praktisch in het gebruik. Het is gemakkelijk en grondig te reinigen wat het een hygiënische keuze maakt. Er zijn onderhoudssetjes in de handel waarmee het onderhoud een peulenschil wordt. Het is duurzaam doordat het een leven lang mee gaat en wordt door het gebruik alleen maar mooier.

lA meubel, leren bankstel, bank, hoekbank, loungebank,

 

Modern of klassiek

Of je nou een heel modern leren bankstel wilt of een leren bank met donker eiken onderstel, bij A-Meubel zitten alle soorten in de collectie. We hebben de mooiste van de hoogste kwaliteit geselecteerd voor jou. Van comfortabele tweezitter tot uitgebreide hoekbank met extra veel ruimte.

Kijk eens naar de Westervoort bank, deze bank heeft een moderne vormgeving met stijlvolle poten. Een groot voordeel van deze bank is dat hij op hogere poten staat. Hierdoor wordt het schoonmaken onder de bank een stuk makkelijker!

 

 

 

bank, leren bank, a meubel, rood, rode bank, loungebank, ottomaan, relax

Veel kleuren

Het leren bankstel hebben wij bij A-Meubel in talloze kleuren. Ook de kleur die bij uw interieur past hebben we voor jou. Door natuurlijke kleuren te gebruiken laat je het smaakvol opgaan in het interieur. Een felle kleur maakt het juist een blikvanger in jouw interieur.

Als je wilt gaan voor een felle kleur leren bank, dan hebben wij bij A-Meubel veel opties, kijk bijvoorbeeld eens naar de Haarlem Ottomaan. Dit is een zeer royale bank met een voor dit type kenmerkende hoek zonder leuningen zodat u languit kunt liggen. Deze bank is door zijn strakke uitstraling bij uitstek geschikt voor een modern interieur.

 

Voor welke bank je ook kiest, bij ons ben je verzekerd van jarenlang zitplezier! Kom eens langs bij A-Meubel om onze verschillende leren banken te bekijken te proefzitten.