Meubelvoordeel Amersfoort

Meubelvoordeel AmersfoortBij Meubelvoordeel in Amersfoort /A-Meubel vindt u al 25 JAAR! de nieuwste collecties kwaliteitmeubelen voor de laagste prijs.

Tegenwoordig heten wij A-meubel en hebben wij vestgingen in Amersfoort, Delft, Amsterdam, Enschede en Tilburg.

Per 1 februari 2011 hebben wij onze internet adres gewijzigd van www.meubelvoordeel-amersfoort.nl naar www.a-meubel.nl
Reden voor deze wijziging is dat onze internet adres te lang was en daardoor klanten vaak deze wat moeilijker konden vinden.

Voor u als klant zal er niets veranderen. We zullen als vanouds blijven stunten met de prijzen zoals u ook gewend was van Meubelvoordeel. Ook de collecties zullen als vanouds worden ingekocht van internationale beurzen, waardoor u altijds zoals ook bij Meubelvoordeel de nieuwste collecties bij ons in de winkel kan vinden. Het Team van Meubelvoordeel in Amersfoort / A-Meubel is tot uw dienst.

Onze gemotiveerde bezorgers monteren uw meubels met alle zorg en bekwaamheid bij uw thuis. Zoekt u goede kwaliteit voor een betaalbare prijs? Dan zien we u graag in onze vestiging in Amersfoort!

Vele klanten gingen u voor. Sinds 1992 kunt u onze winkel vinden in Amersfoort. Meubelvoordeel zat vroeger in een kleinere winkel in Amersfoort. In 1999 zijn we door het grote succes verhuisd naar een grotere lokatie. De collectie van Meubelvoordeel in Amersfoort kan hier beter worden tentoongesteld.

U bent van harte welkom!

Team
Meubelvoordeel Amersfoort / A-Meubel Amersfoort, Amsterdam, Delft, Enschede en Tilburg

Onze motto: "Eenmaal een klant van A-Meubel, Altijd een klant van A-Meubel!!"

KVVA