Kan ik mijn artikelen ruilen of retourneren?

Retourbeleid

Bij veel artikelen is het niet mogelijk om deze terug te sturen of om te ruilen. Artikelen zoals banken worden namelijk op uw wens gemaakt: u kiest immers en bepaalde afmetingen en kleur uit. Ook producten zoals dressoirs, vitrine kasten, tv-meubels, eettafels en salontafels worden speciaal voor u gemaakt door de fabriek. Deze artikelen zijn te herkennen aan hun levertijd van vaak meer dan 2 weken.

Ons advies is dan ook om goed na te denken over uw aankoop en u goed te laten informeren in één van onze winkels. De kleuren die aangetoond staan op de website dienen altijd ten voorbeeld, maar kunnen in het echt een tint afwijken. Echter in de winkels beschikken wij over kleurstalen die u bij daglicht kan bekijken en uitzoeken. Daarnaast kunnen onze verkopers u voorzien van extra advies bij de inrichting van uw woning.

Op enkele vaste voorraad artikelen geldt een retourtermijn van 14 dagen mits u deze online via onze website heeft besteld. Meer informatie vindt u hier terug: [Algemene voorwaarden]