Wat is de gemiddelde levertijd op jullie producten?

Dit verschilt per product. Een bankstel zal speciaal gemaakt moeten worden voor u terwijl een klok, schilderij of lamp vaak direct uit de winkel kan worden meegenomen. Onze ervaring is dat artikelen die special gemaakt moeten worden (zoals bankstellen en stoelen) een gemiddelde levertijd hebben van 8 tot 12 weken. De actuele levertijd kunt u altijd navragen bij onze verkopers in de winkel of via ons contact formulier.

Heeft u recent al een bestelling geplaatst? Dan kunt u uw bestelling en actuele levertijd terugvinden door in te loggen op uw account onder het kopje “Bestellingen”. Inloggen doet u hier: [Klantenportaal]
 

Corona-update: houdt u rekening met langere levertijden dan u van ons gewend bent. Veel leveranciers willen de order heel graag produceren en uitleveren, maar ook zij hebben te maken met langere levertijden van halffabrikaten. Dit resulteert in vertraging van het ontvangen van o.a. stoffen, vullingen voor banken en stoelen, hout voor de meubels en andere materialen. Zodra uw bestelling bij ons binnen is dan willen wij die graag direct bij u leveren.

 

Is het mogelijk dat mijn bestelling later komt dan oorspronkelijk verwacht?

Hierin moeten wij eerlijk met u zijn, helaas wel. Helaas hebben wij niet alles in de hand. De productie kan met 1 week uitlopen, waardoor deze nét het geplande transport naar ons magazijn mist. Hierdoor kan het gebeuren dat u enkele weken langer moet wachten dan wij in eerste instantie met u hebben afgesproken. Wij snappen deze frustratie wanneer u iets groots gepland heeft staan zoals een verhuizing, een verjaardag of andere gebeurtenis. Ons advies is daarom om vroegtijdig uw bestelling te plaatsen en rekening te houden met een eventuele uitloop.

 

Kan ik achteraf annuleren als ik het niet eens ben met de levertijd?

Het is jammer maar soms begrijpelijk wanneer u omwille van de levertijd wenst te annuleren. Uw aankoop is ten alle tijden beschermd door de brancheorganisatie Centraal Bureau Wonen waar A-meubel bij is aangesloten, ook als het aankomt op levertijd. Over het annuleren van uw bestelling vindt u hier meer informatie terug: [Wijzigen en annuleren]