KONINGSDAG GEOPEND!

Boxspring Beilen

100% laagste prijs
1.299,-

Laagste prijs garantie!

Prijs

1.299,-

Beschrijving

Model: Beilen
Kleur: Bruin
Categorie: Boxspring
Materiaal stof : Luxe geweven stof

Max. belastbaar gewicht: 140kg
Afmetingen: 
- B140 x L200 x H127cm
- B160 x L200 x H127cm
- B180 x L200 x H127cm
Hoogte matras: 23cm
Type matraskern: Pocketvering
Hoogte poten: 10 cm
Soort poten: Kegelpoten zwart
Slaap-/lighoogte: 60cm
Materiaal toplaag matras: Koudschuim
Type matras: AirFlex Hybrid Matras
Aantal lagen in matras: 6
 
Ontdek de serene elegantie en het uitzonderlijke comfort van de Boxspring Beilen - een meesterwerk van design en functionaliteit die een oase van rust biedt in elke slaapkamer. Deze boxspring is zorgvuldig ontworpen om zowel esthetisch aangenaam als ergonomisch ondersteunend te zijn, waardoor het een perfecte aanvulling is op hedendaagse en klassieke slaapkamer interieurs.

Bij het eerste gezicht valt de stijlvolle en moderne uitstraling van de Boxspring Beilen op. De bedombouw, met een luxueuze en duurzame grijze stoffering, straalt een tijdloze charme uit die naadloos aansluit bij diverse slaapkamerdecors. Het hoofdbord, met een gedistingeerd paneeldesign, voegt een element van verfijnde textuur toe en dient als een prachtige achtergrond voor uw beddengoed en kussens.

Het ware comfort van de Boxspring Beilen komt van de AirFlex Hybrid Matras, een hoogtepunt van slaaptechnologie. Deze matras combineert het responsieve gevoel van koudschuim met de geavanceerde ondersteuning van pocketvering, waardoor een slaapoppervlak ontstaat dat zowel veerkrachtig als ondersteunend is. De koudschuim toplaag biedt een uitstekende temperatuurregeling en drukverdeling, wat essentieel is voor een rustgevende nachtrust.

De kern van de matras bestaat uit individueel ingekapselde pocketveren, die onafhankelijk bewegen om de contouren van uw lichaam te volgen en het gewicht gelijkmatig te verdelen. Dit vermindert de overdracht van beweging tussen partners en zorgt voor een ongestoorde slaap, zelfs als uw partner zich omdraait.

Voor degenen die op zoek zijn naar extra gemak, biedt de Boxspring Beilen een opbergruimte onder het bed, toegankelijk via een soepel hefmechanisme. Dit is de perfecte plek om extra beddengoed, kussens of seizoenskleding op te bergen, waardoor u ruimte bespaart en uw slaapkamer netjes blijft.

Maak de look compleet met het bijpassende nachtkastje, dat met zijn minimalistische ontwerp en dezelfde grijze stoffering een harmonieus accent aan de kamer toevoegt. Met ruime lades biedt het nachtkastje voldoende opbergruimte voor uw essentiële benodigdheden, terwijl de bovenkant ruimte biedt voor een lamp, wekker of uw avondleesmateriaal.

De Boxspring Beilen is niet alleen een bed, het is een investering in uw welzijn, ontworpen om u een toevluchtsoord van comfort en stijl te bieden, nacht na nacht.
 
 
LET OP: Model exclusief nachtkastje (MEERPRIJS)
Kom dit artikel bekijken in onze vestigingen te Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Eindhoven, Enschede, Leeuwarden of Roosendaal.

Verwachte levertijd: 10 tot 14 weken.

Bel mij terug


Stel uw vraag


Bijbehorende producten

Laatst bekeken producten

Waarom A-meubel?

  • Euroteken icoon in zwart
    Laagste prijs van NL
  • Parkeerteken icoon in zwart
    Gratis parkeerplaats
  • Bezorging icoon in zwart
    Bezorgen bij u thuis
  • Goedgekeurd icoon in zwart
    Wij bestaan sinds 1992!
  • Garantie icoon in zwart
    Tot 10 jaar garantie
  • CBW erkend logo in zwart
    CBW-Erkend
Hulp of advies

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888
088 844 8888 Bereikbaar ma t/m vr
van 09:00 tot 17:00
info@a-meubel.nl
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2 Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel

Zijn bij a meubelen in loon op zand geweest, wat een prachtige winkel, de mooie set Gouda gekocht ,vlug geleverd nu genieten van me mooie set ,zou het zeker aan raden bij de mensen

Trustpilot logo