DESIGNFAUTEUILS

Bij woonwinkel A-Meubel vindt u een zorgvuldig geselecteerde collectie met verschillende soorten designfauteils tegen de laagste prijs in Nederland.

Goedkope design fauteuils

Combineer uw meubels met een moderne design fauteuil van A-Meubel. Speciaal voor u hebben we de beste en mooiste design fauteuils geselecteerd en in onze collectie opgenomen. De fauteuils hebben een metalen frame en zijn perfect afgewerkt. De zitting en rugleuning zijn uitgevoerd in degelijke stoffen in moderne kleuren. U gaat nog lang plezier hebben van deze comfortabele zitmeubels. Lees heerlijk een boek of kijk ontspannen televisie in een design fauteuil. Bij woonwinkel A-Meubel koopt u een design fauteuil bovendien gegarandeerd voor de laagste prijs!

Metalen onderstellen

De frames van onze design fauteuils zijn gemaakt van metaal en uitgevoerd in chroom of aluminiumlook. Vanzelfsprekend zijn de onderstellen stevig gemaakt en geschikt voor jong en oud. De zittingen van de fauteuils zijn van stof en leer. We hebben diverse kleuren, zodat u altijd een design fauteuil vindt die bij de rest van uw meubels past.

Duurzame materialen

Ook als u bijvoorbeeld kinderen of huisdieren heeft zijn de design fauteuils van A-Meubel geschikt. Ze kunnen tegen een stootje dankzij de duurzame materialen waarvan de stoelen gemaakt zijn. Als er wordt geknoeid op uw stoel of een kind gaat met schoenen aan op uw design fauteuil hoeft u er niet bang voor te zijn dat uw stoel beschadigd raakt. De degelijke materialen zijn eenvoudig schoon te maken en zijn ook stevig genoeg voor dagelijks gebruik door kinderen.

Laat uw design fauteuils bezorgen

Design fauteuils online bestellen is natuurlijk ideaal. Maar wat er volgens ons nog bijhoort is bezorging. Want het allermooiste is wanneer uw bestelling bij u thuis wordt bezorgd. Ook daarvoor heeft woonwinkel A-Meubel een oplossing, want we hebben een eigen bezorgdienst die overal in Nederland meubels bezorgt. Waaronder dus uw design fauteuils!

Waarom A-meubel?

 • Euroteken icoon in zwart
  Laagste prijs van NL
 • Parkeerteken icoon in zwart
  Gratis parkeerplaats
 • Bezorging icoon in zwart
  Bezorgen bij u thuis
 • Goedgekeurd icoon in zwart
  Wij bestaan sinds 1992!
 • Garantie icoon in zwart
  Tot 10 jaar garantie
 • CBW erkend logo in zwart
  CBW-Erkend
Hulp of advies

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888
088 844 8888 Bereikbaar ma t/m vr
van 09:00 tot 17:00
info@a-meubel.nl
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2 Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel

Op 27-02-2024 is mijn bank afgeleverd naar wens.
Mijn dank gaat in het bijzonder uit naar de 2 bezorgers die met de nodige voorzichtigheid en bovenal met vriendelijkheid de bank bij mij binnen hebben gezet.
Mijn complimenten!
Lieve groetjes Ria

Trustpilot logo