Black Friday Two Weeks Sale. Tot 70% Korting

Stoelen zonder armleuning. Laagste prijs garantie!

Wilt u een stoel zonder armleuning kopen?

Ook voor stoelen zonder armleuning zit u goed bij A-Meubel. Onze uitgebreide collectie stoelen zou niet compleet zijn zonder een groot arsenaal leuning loze stoelen. Zonder armleuning heeft u meer bewegingsvrijheid en stapt u makkelijker uit de stoel. Daarnaast zijn stoelen zonder leuning ook makkelijker te stapelen. Als u de stoelen bijvoorbeeld op wilt bergen is het fijn om ze efficiënt te kunnen stapelen.

Beklede eettafelstoelen zonder armleuning

Een groot deel van onze stoelen zonder armleuning is bekleed met mooie stoffen als leer, ruw geweven stoffen, gladde stof of kunstleer. De stoelen kunnen gebruikt worden als eettafel stoelen of als een losse stoel in de woonkamer, werkkamer of slaapkamer. Eettafel stoelen zonder armleuning zijn heel handig als u niet te veel ruimte heeft, eettafel stoelen met armleuning nemen namelijk een stuk meer ruimte in.

De beklede stoelen zitten heerlijk zacht dankzij de vulling onder de bekleding. Armleuningen zijn weggelaten, waardoor u optimale bewegingsvrijheid heeft en de stoelen dicht tegen elkaar kunt zetten. De stoelen nemen minder ruimte in onder bijvoorbeeld een eettafel. Zeker wanneer u weinig ruimte heeft, is het aanbevolen stoelen zonder leuningen te nemen.

Leren stoelen zonder armleuning

We hebben veel verschillende lerenstoelen zonder armleuning waaronder barstoelen en ook eetkamerstoelen zonder armleuning. Mede door het ontbreken van armleuningen neemt de leren stoel weinig ruimte in.

Een stoel voor elk interieur

Voor alle soorten stoelen zonder leuning hebben we een toepassing. Onder de eettafel of juist als relaxstoel in de huiskamer. Ook zonder leuning is er een grote keus aan stoelen. Bij A-Meubel vindt u een groot assortiment stoelen zonder leuning. Wat uw doel ook is, wij hebben er een stoel voor.

Laagste prijs garantie

Op al onze meubels geven we een laagste prijs garantie. Ziet u ze ergens anders goedkoper, dan krijgt u het verschil van ons terug. Bij A-Meubel koopt u kwalitatief goede meubels voor de beste prijs.

 

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Bereikbaar op elke dag
van 10:00 tot 18:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

Woonset Staphorst gekocht blij mee super fijn in de winkel geholpen door anouk optijd geleverd erg vriendelijke bezorgers zelf in elkaar moeten zetten maar goede beschrijving bij komen zekers nog eens terug alle lof voor a meubel