Black Friday Two Weeks Sale. Tot 70% Korting

Sidetables: extra tafeltje in huis

Sidetables als aanvulling in een ruimte

De sidetable is een smalle tafel die tegen de muur staat in woonkamers, slaapkamer en halletjes. Met een mooie spiegel erboven of leuke accessoires op de tafel, kleedt u een ruimte leuk aan, zonder dat u veel oppervlakte nodig heeft. De sidetable houdt het midden tussen een dressoir en een tafel en vindt u bij A-Meubel in diverse stijlen. De smalle tafels staan eigenlijk gewoon hartstikke leuk in alle ruimtes in huis. Bestel online en onze bezorgers bezorgen uw sidetable bij u thuis. Bovendien geeft A-Meubel u de laagste prijs en dat garanderen we.

 

Neemt weinig ruimte in

Mist uw kamer nog iets maar heeft u niet veel plek? De sidetable staat tegen de muur en neemt door zijn smalle tafelblad weinig ruimte in. Ook in kleinere kamers kunt u met de sidetable dus sfeer creëren zonder dat u veel ruimte nodig heeft. De mooi afgewerkte tafels worden veel gebruikt om accessoires of een mooie plant op te zetten. De sidetable kunt u prima combineren met een spiegel. Want met een grote spiegel erboven lijkt de kamer een stuk groter. Natuurlijk ziet de combinatie van een sidetable en spiegel er ook prachtig uit in uw huis.

 

In de hal ook een sidetable

Omdat mensen binnenkomen en weggaan door de hal is het wel zo prettig als daar voldoende ruimte is. Meestal is een hal krap bemeten en daarom staan er weinig meubels. Sidetables nemen weinig ruimte in en worden daarom veel neergezet in de halletjes van woonhuizen. Met een spiegel boven de sidetable lijkt ook de hal een stuk groter. Als u vertrekt kunt u ook nog even kijken of uw haar en kleding goed zitten. Sommige van onze modellen sidetables hebben bovendien lades, wat weer makkelijk is om sleutels en andere zaken in op te bergen.

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Bereikbaar op elke dag
van 10:00 tot 18:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

Woonset Staphorst gekocht blij mee super fijn in de winkel geholpen door anouk optijd geleverd erg vriendelijke bezorgers zelf in elkaar moeten zetten maar goede beschrijving bij komen zekers nog eens terug alle lof voor a meubel