Bijpassende hockers, loungebanken, bankstellen en hoekbanken NU het voordeligst bij A-meubel

De hocker is een luxe aanvulling op uw bankstel, losse bank, loungebank of hoekbank. Deze kleine vierkante of rechthoekige poefjes staan ideaal naast de bank of uw fauteuil. Hierbij kunt u de kleine poef aanpassen naar wens in kleur en kiezen voor de gewenste stof of leersoort. De mogelijkheden per meubel zijn eindeloos, waarbij deze volledig zijn af te stemmen op uw wooninterieur of de al aangeschafte bank.


Laat u zich na een lange dag graag neervlijen op uw bank en wilt u het liefst nog comfortabeler zitten? Dan is de hocker een ware uitkomst voor u! Deze kleine meubels kunnen worden geplaatst voor uw zitmeubilair, waardoor uw de voeten heerlijk even kunt laten rusten op dit comfortabele accessoire. De hocker is hierbij ideaal voor een avondje bankhangen en zorgt ervoor dat u heerlijk languit kunt relaxen.

Deze meubels kunnen alsmede ook worden gebruikt als een handige bijzettafel of salontafel. Plaatst u een pouf voor de bank en legt u hier een plateau of dienblad op en het meubel is omgetoverd tot de ideale salon of bijzettafel. Wie wil dat nou niet? Een salontafel in een gewenste kleur, stof en maat bijpassend bij uw overig zitmeubilair!

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Bereikbaar op elke dag
van 10:00 tot 18:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

Woonset Staphorst gekocht blij mee super fijn in de winkel geholpen door anouk optijd geleverd erg vriendelijke bezorgers zelf in elkaar moeten zetten maar goede beschrijving bij komen zekers nog eens terug alle lof voor a meubel