Vloerkleden

Vloerkleden 24-03-2019

Vloerkleden bij A-meubel
 

Het vloerkleed helpt al tijden bij het samenbrengen van meubels in onze woning. Een mooi vloerkleed zorgt voor warmte, een knus gevoel in huis en een goed gebalanceerd interieur. 

Vrolijke vloerkleden voor een nieuwe look

Ben jij toe aan iets nieuws, gewoon even een frisse wind door het huis, maar wil je niet gelijk je hele woonkamer ombouwen? Dan is het aanschaffen van een mooi vloerkleed misschien wel de juiste oplossing voor jou! Bij A-meubel vind je vloerkleden in verschillende maten, kleuren en stijlen.

Wil je nou echt meer kleur in huis en ben je niet bang voor een druk design? Kijk dan eens bij vloerkleden collectie Novum Multi. Deze collectie is gemaakt van polyester, zeer scherp geprijsd en heeft een bijzondere uitstraling door de gave patchwork stijl. Ben je opzoek naar een manier om je huiskamer of slaapkamer wat meer warmte te geven? Ga dan voor een hoogpolig vloerkleed als Porto of Amsterdam. Val je eerder voor een mooi Perzisch tapijt met exotische tekeningen en kleuren? Neem dan eens een kijkje bij de vloerkleden serie Tabriz, Liv of Cana.
 

Natuurlijke materialen

In onze collectie vloerkleden kom je ook veel vloerkleden tegen met natuurlijke materialen als jute, katoen en wol. De goede eigenschappen van een wollen vloerkleed zoals bijvoorbeeld Vloerkleed London of Vloerkleed Helsinki zijn o.a. dat het materiaal supersterk, waterafstotend, temperatuur regulerend en natuurlijk heerlijk zacht is.

 Bij het kiezen van een vloerkleed zoals Vloerkleed Lima of Carpet Mono haal je de sterke eigenschappen van katoen in huis. Dit zijn o.a. dat het materiaal licht en luchtig, vrij dun, maar toch ontzettend sterk en verkrijgbaar in verschillende prints en kleuren is.

Ga je voor een Jute vloerkleed zoals de Jute Round of Carpet Himalaya? Dan teken je voor een vloerkleed met karakter en een ruige uitstraling. Jute is een enorm sterk materiaal, dat gemakkelijk is in het onderhoud, ventilerend werkt en biologisch afbreekbaar is.