2e PAASDAG OPEN!

Complete woonkamers onder €1000,-

Complete woonkamers onder €1000,-

 

Budget woonkamers

Heb je een compleet nieuwe woonkamerset nodig? Dan hoef je bij A-Meubel niet diep in je portemonnee te kijken. A-Meubel staat al jaren bekend als het gaat om voordelige, kwalitatief hoogwaardige meubels die te vinden zijn voor de allerlaagste prijs. Wist je dat we meerdere complete woonkamersets onder €1000,- hebben. Of je nou van landelijk, industrieel of modern houdt, we hebben het allemaal voor een mooie prijs. De meubel series zijn hiernaast uit te breiden met diverse losse artikelen, waaronder vaak een bergkast, vitrinekast, boekenkast of een leuke hoektafel. Zo kun je geheel binnen budget en binnen dezelfde interieur stijl jouw huiskamer inrichten.

 

Woonkamerset IJzendijke

Woonkamerset Ijzendijke

Onze topper de Ijzendijke! Je hebt deze populaire woonkamerset vast al een keer voorbij zien komen op onze website, maar wist je ook dat hij maar €695 is?! De combinatie van de gerecycled houtlook en de grafiet kleurige vlakken en frames geeft deze woonkamer set een stoere uitstraling. De set bevat een royaal en stevig dressoir, een uitschuifbare eettafel, een salontafel en een tv-meubel met bijpassende wandplank en is uit te breiden met meubels zoals een grote of kleine bergkast. Deze prachtige set zorgt zeker voor een fijne warme en sfeervolle huiskamer.

4-DELIGE SET IJZENDIJKE:

 

Woonkamerset Staphorst

Woonkamerset Staphorst

Ga voor industrieel met onze Staphorst woonkamerset. Deze prachtige industriële woonkamerset is een van onze favoriet. De woonkamer is uitgevoerd in de kleur espresso, met mooie, donkere details. De deurtjes van de kasten hangen aan een robuuste rails waardoor deze op ouderwetse staldeuren lijken. Deze stoere woonkamer is een echte blikvanger en past perfect bij een landelijke of industriële inrichting. Deze set bevat een dressoir, Tv-kast, eettafel en salontafel. Woonkamerset Staphorst is helemaal compleet te maken met een mooie bergkast uit dezelfde serie. Deze set heb je al voor €995!

4-DELIGE SET STAPHORST:
 
 
 

Weet je nog niet precies voor welke interieurstijl je gaat? Kom dan gerust eens langs in één van onze vestigingen! Hier word je direct geholpen door onze specialisten en kun je op je gemak een kijkje nemen tussen de vele interieurstijlen die A-Meubel te bieden heeft.