KONINGSDAG GEOPEND!

De mooiste moderne banken

De mooiste moderne banken

Moderne interieurs zijn fijn om in te vertoeven vanwege hun uitstraling die vaak tegelijk simpel en luxueus is. Deze smaakvolle atmosfeer wordt bekomen door de strakke lijnen, neutrale kleuren en de algehele “clean aesthetic” van de woonstijl. Erg belangrijk voor een geslaagde moderne inrichting is een bank die aan diezelfde kwaliteiten voldoet. Een moderne bank kenmerkt zich aan haar gestroomlijnde design. Dit wil echter helemaal niet zeggen dat er geen grote variatie aan vormgeving van moderne banken is. Om dit aan te tonen zetten we graag drie van onze favoriete moderne banken uit onze collectie voor je op een rijtje.

 

Hoekbank Blaricum

De Blaricum Hoekbank is niet alleen een prachtig modern zitmeubel, maar is ook bijzonder comfortabel. De combinatie van een hedendaagse vorm met ruime zitvlakken en uiterst zachte  rugkussens creëert een bank met een Amerikaanse stijl. De Blaricum bank kun je je onmiddellijk inbeelden in een typisch Amerikaans “suburban” interieur. De bank past echter ook perfect in andere moderne woonstijlen.

De Blaricum Hoekbank bij A-Meubel.

 

U-Bank Baarlo

De Baarlo U-Bank is een super comfortabele bank met genoeg ruimte voor het hele gezin. Het is onmiskenbaar een fraaie moderne bank, maar past in vrijwel iedere woonstijl thuis, niet enkel in moderne interieurs. Het hoge voetstuk zorgt voor een ruimtelijk effect, en hoewel dit een belangrijk element van een modern interieur is, kan dit effect in een kamer met eender welke stijl gewaardeerd worden.

De Baarlo U-Bank bij A-Meubel

 

Loungebank Tynaarlo

De Tynaarlo Loungebank is een geweldig voorbeeld van de speelsere kant van moderne banken. De bank lijkt te zijn samengesteld uit afgeronde kubussen, een ludiek en opmerkelijk design dat gegarandeerd dé blikvanger van je wordt. De Loungebank is niet alleen mooi maar is ook fantastisch om urenlang op te relaxen.

De Tynaarlo Loungebank bij A-Meubel.

 

Vindt het perfecte dressoir voor jou bij A-Meubel

Hierboven hebben een aantal diverse moderne banken met uiteenlopende designs en opstellingen in de spotlight gezet, maar er zijn natuurlijk nog zo veel andere waaruit je kunt kiezen. Wat het ook mag zijn dat je van een moderne bank verwacht, je vindt makkelijk een match in één van onze woonwinkels of op onze website!