De mooiste salontafels

De mooiste salontafels

Een salontafel is misschien een klein meubelstuk tegenover de andere meubels in je woonruimte, toch is het zeker geen onbelangrijk onderdeel van je interieur. Salontafels zijn immers enorm multifunctioneel. Je kunt ze gebruiken als eettafel wanneer je zin hebt om gezellig op de bank te eten. Je kunt ze als hocker gebruiken en je voeten er op laten rusten wanneer je lekker comfortabel op je bank wilt liggen. Sommige salontafels zijn uitgerust met lades, deze kun je dus niet alleen als tafel maar ook als kastje gebruiken en zijn een handige manier om extra opbergruimte te bekomen. Tenslotte kun je een salontafel ook enkel als een decoratief aspect van je interieur beschouwen. Een salontafel vervolledigt immers de ‘look’ van een woonkamer, een inrichting neigt er onafgewerkt uit te zien zonder. Of je nou jouw salontafel uitkiest enkel voor esthetische redenen of ook omdat je een bepaalde functie in gedachten hebt, het blijft belangrijk om er eentje te kiezen die mooi aansluit bij de stijl van je leefruimte.

Hoogglans Salontafels

Heb je een hedendaagse inrichting of wil je jouw huidige interieur moderner maken? Dan is een hoogglans salontafel perfect voor jou. De uitstraling van een salontafel in een hoogglans uitvoering is eigentijds en strak. De glimmende afwerking zorgt voor een luxueus karakter. Hou je niet zo zeer van meubilair dat glanst maar wil je toch een moderne salontafel? Ga dan voor een lichte salontafel. Een witte of lichtkleurige salontafel straalt vaak ook moderniteit uit, zeker als het design strak is.

De Marknesse Salontafel bij A-Meubel

Eiken Salontafels

Eikenhout is een houtsoort die erg in trek is voor het vervaardigen van meubels. Eiken meubels zijn namelijk erg duurzaam en sterk. Eiken salontafels zijn dus ideaal als je een stevige tafel wil. Dit soort salontafels leent zich dankzij de robuuste uitstraling ook uitstekend voor een industriële inrichting. Vandaar dat eiken salontafels vaak een onderstel of andere afwerkingen in metaal hebben, dit versterkt het industriële gevoel.

Brocante Salontafels

Een landelijke interieurstijl straalt sfeer, warmte en huiselijkheid uit. Een eenvoudige manier om deze sfeer in je inrichting te verwerken is het aanschaffen van een meubelstuk in een brocante stijl.  Brocante salontafels staan als geen ander in een landelijk interieur.

De Fleur Salontafel bij A-Meubel.

Vind de perfecte salontafel voor jouw woonruimte

Kom gauw eens langs in één van onze goedkope woonwinkels waar onze verkopers je met plezier advies geven over de verschillende types salontafels, of kijk snel op onze webshop. Bij A-Meubel ben je verzekerd van de laagste prijsgarantie op onze volledige collectie!