Tweede Pinksterdag geopend!

Hoogglans meubelen voor een hip interieur

Hoogglans meubelen voor een hip interieur

Hoogglans is hartstikke hip

Een hoogglans interieur is heel modern. De glans die hoogglans meubels hebben verspreid licht dat erop valt mooi door de ruimte. Daardoor lijkt uw hoogglans woonkamer een stuk groter dan met andere meubels. Veel mensen zijn bang dat ze veel moeten poetsen door de hoogglans afwerking, maar in de praktijk valt dit mee. Een zachte doek is meestal voldoende om vette vingers en andere vlekken van hoogglans meubelen te poetsen.

 

Meestal wit of zwart, altijd tijdloos

Hoogglans meubels zijn meestal zwart of wit. Superstrak en nog handig ook want zwart en wit kunt u overal mee combineren. Wit en zwart zijn daarnaast tijdloos. Een witte of zwarte woonkamer kan jaren mee zonder uit de mode te raken. Dat is ook iets waard, want niet iedereen wil om de paar jaar nieuwe meubels of een nieuwe woonkamer. Een zwarte of witte hoogglans woonkamer is modern en ook leuk met strakke design meubels.

 

Hoogglans zwart of wit combineren met kleuren

In een eerder artikel hadden we het al over kleuren combineren in uw interieur. Welke kleurcombinatie u ook kiest, hij kan altijd samen met witte of zwarte hoogglans meubelen. Door andere kleuren accessoires te gebruiken geeft u bovendien voor weinig geld een totaal nieuwe uitstraling aan een ruimte. Stiekem is een hoogglans interieur dus een stuk veelzijdiger dan u denkt!

Bekijk hier al onze woonkamersets!