Hout in je interieur

Hout in je interieur

Hout is in elke ruimte toe te passen en houten meubels kan je in verschillende ruimtes terugvinden. Het is één van de bekendste materiaal soorten en bestaat al heel lang. Hout kan je op verschillende manieren toevoegen aan je interieur. Hout komt in verschillende soorten, kleuren en patronen, hierdoor past het in vrijwel elke interieurstijl van landelijk tot modern.

Woonkamerset

Soorten hout

Hout is er in verschillende soorten. Eikenhout, massief hout, mangohouthout met donkerdere tinten die perfect zijn voor het creëren van een stoere en robuuste look. Lichte getinte houtsoorten die prachtig staan in een inrichting met een zachte en warme uitstraling. Ook zijn er houtsoorten die meerdere tinten hebben. Dit is een voordeel voor het combineren van verschillenden woonstijlen. Zo hoeft het niet alleen in een landelijke woonstijl toegepast te worden maar kan je zelfs in een moderne ruimte houten meubels, vloeren, wanden of zelfs plafonds en woonaccessoires toevoegen.

Houten tafels en kasten 

Woonkamerset

Houten kasten en tafels zijn perfect om hout toe te voegen aan je interieur zonder om al te veel bouw en verbouw werk te hoeven verrichten. Een tafel met een houten blad en stalen poten of een volledig houten kast. Er zijn verschillende opties met hout. Lichte houten tinten voor een moderne ruimte zoals het dressoirs, de salontafel, eettafe en tv-meubel uit de Woonkamerset Chaam of een kast met verschillende tinten hout voor een landelijke look. Dit kan je perfect terugzien in de met zwart afgewerkte Pieterburen Woonkamerset.

Houten decoratie

Een wat subtielere houten inrichting? Ook in dit geval zijn er verschillende mogelijkheden. Een wandplank van hout zal zeker niet mis staan aan je muur. De Stand Off wandplanken van A-Meubel zijn hierbij niet weg te denken en trekken meteen alle aandacht nar zich toe.

 

Verlichting

Ook qua verlichting kan je als houtliefhebber aan je trekken komen. Zo kan je de prachtige Jacinto tafellamp van A-meubel toevoegen aan je ruimte voor die unieke houten sfeerverlichting.

Hout voor een ieder

Hout is tijdloos en zal waarschijnlijk nooit uit de mode raken. Daarnaast is hout dankzij de verschillende soorten voor elk budget beschikbaar. En ongeacht je stijl of smaak, er is voor een ieder een optie als het gaat om inrichten met hout. Daarom heeft A-meubel een brede collectie aan houten meubels. Neem dus gauw een kijkje.