Eiken woonkamer meubels. Laagste prijs garantie bij A-Meubel!

Bij A-Meubel vindt u voordelige eiken meubelsets voor in uw woonkamer. Onze woonkamersets bestaat uit een salontafel, dressoir, eettafel en tv-kast. Zo haalt u in één keer een complete woonkamer inrichting in huis. 

Eikenhout is een van de meest gebruikte houtsoorten voor meubels. Eiken is makkelijk te bewerken en daardoor geschikt voor meubels voor binnen en buiten. De kleur van eikenhout meubels is warm en draagt bij aan de sfeer in elk interieur. A-Meubel biedt u een uitgebreide collectie eiken meubels voor in de woonkamer. Tafels, stoelen, kasten en ook volledige eikenhout woonkamersets. Dankzij onze laagste prijs garantie koopt u goedkoop eiken woonkamer meubels. We bezorgen de meubels zelfs bij u thuis als u dat wilt!

Kleuren van eiken woonkamer meubels

Wij hebben blank eiken meubels, licht eiken meubels en donker eiken meubels voor in de woonkamer in ons assortiment. Het soort eikenhout bepaalt de kleur en uitstraling van uw eiken woonkamer meubels. Meestal wordt voor meubels gebruik gemaakt van Europees of Amerikaans eikenhout. Meubels krijgen daardoor net een andere tint of uitstraling. Amerikaans wit eiken is bijvoorbeeld wat lichter van kleur. Amerikaans rood eiken is roziger dan het Europees eiken. Of u nou gaat voor licht eiken meubels, blank eiken meubel of donker eiken meubels er is altijd we leen eiken meubelset dat past in uw interieur! 

Slijtvaste meubels

Eiken woonkamer meubels hebben als eigenschap dat ze sterk, duurzaam en zeer betrouwbaar zijn. Een ander voordeel is dat eiken hard is: het trekt en krimpt nauwelijks. Eiken heeft een robuuste uitstraling en de vaak mooie nerfstructuur benadrukt een natuurlijk voorkomen. Eiken woonkamer meubels zijn slijtvast en gaan vaak lang mee, zonder dat de kleur of het uiterlijk verandert.

Eiken woonkamer meubels onderhouden

Voor het onderhoud van eiken woonkamer meubels heeft u alleen een licht vochtige doek nodig. Afstoffen is voldoende. Bijtende of schurende schoonmaakmiddelen beschadigen het hout. Gebruik die dus vooral niet. Een paar keer per jaar behandelt u de eiken woonkamer meubels met een onderhoudsmiddel voor eikenhout meubels. Hiermee blijven de kleur en uitstraling van het hout behouden. Ook voor onderhoudsmiddelen voor uw eiken meubels kunt u bij A-Meubel terecht.

 

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Bereikbaar op elke dag
van 10:00 tot 18:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

De bank die we hebben gekocht is zojuist bezorgd en we zijn er super blij mee. De kleur is nog mooier dan verwacht en vakkundig op z'n plek gezet door 2 vriendelijke bezorgers. Er zaten zelfs 2 kussentjes in dezelfde stof bij.

Trustpilot logo