Woonkamer inrichten met eiken meubels

Bij woonwinkel A-Meubel vindt u voordelige eiken meubelsets voor in uw woonkamer. Onze woonkamersets bestaan uit een salontafel, dressoir, eettafel en tv-kast. Zo haalt u in één keer een complete woonkamer inrichting in huis.

Goedkoop uw woonkamer inrichten met eiken meubels

Eikenhout is een van de meest gebruikte houtsoorten voor meubels. Eiken is makkelijk te bewerken en daardoor geschikt voor meubels voor binnen en buiten. De kleur van eikenhout meubels is warm en draagt bij aan de sfeer in elk interieur. Woonwinkel A-Meubel biedt u een uitgebreide collectie eiken meubels voor in de woonkamer. Tafels, stoelen, kasten en ook volledige eikenhout woonkamersets. Dankzij onze laagste prijs garantie koopt u goedkoop eiken woonkamer meubels. We bezorgen de meubels zelfs bij u thuis als u dat wilt!

Kleuren van eiken woonkamer meubels

Wij hebben blank eiken meubels, licht eiken meubels en donker eiken meubels voor in de woonkamer in ons assortiment. Het soort eikenhout bepaalt de kleur en uitstraling van uw eiken woonkamer meubels. Meestal wordt voor meubels gebruik gemaakt van Europees of Amerikaans eikenhout. Meubels krijgen daardoor net een andere tint of uitstraling. Amerikaans wit eiken is bijvoorbeeld wat lichter van kleur. Amerikaans rood eiken is roziger dan het Europees eiken. Of u nou gaat voor licht eiken meubels, blank eiken meubel of donker eiken meubels er is altijd we leen eiken meubelset dat past in uw interieur! 

Slijtvaste meubels

Eiken woonkamer meubels hebben als eigenschap dat ze sterk, duurzaam en zeer betrouwbaar zijn. Een ander voordeel is dat eiken hard is: het trekt en krimpt nauwelijks. Een eiken meubel heeft een robuuste uitstraling en de vaak mooie nerfstructuur benadrukt een natuurlijk voorkomen. Eiken woonkamer meubels zijn slijtvast en gaan vaak lang mee, zonder dat de kleur of het uiterlijk verandert.

Eiken woonkamer meubels onderhouden

Voor het onderhoud van eiken woonkamer meubels heeft u alleen een licht vochtige doek nodig. Afstoffen is voldoende. Bijtende of schurende schoonmaakmiddelen beschadigen het hout. Gebruik die dus vooral niet. Een paar keer per jaar behandelt u de eiken woonkamer meubels met een onderhoudsmiddel voor eikenhout meubels. Hiermee blijven de kleur en uitstraling van het hout behouden. Ook voor onderhoudsmiddelen voor uw eiken meubels kunt u bij woonwinkel A-Meubel terecht.

 

Waarom A-meubel?

 • Euroteken icoon in zwart
  Laagste prijs van NL
 • Parkeerteken icoon in zwart
  Gratis parkeerplaats
 • Bezorging icoon in zwart
  Bezorgen bij u thuis
 • Goedgekeurd icoon in zwart
  Wij bestaan sinds 1992!
 • Garantie icoon in zwart
  Tot 10 jaar garantie
 • CBW erkend logo in zwart
  CBW-Erkend
Hulp of advies

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888
088 844 8888 Bereikbaar ma t/m vr
van 09:00 tot 17:00
info@a-meubel.nl
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2 Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel

Op 27-02-2024 is mijn bank afgeleverd naar wens.
Mijn dank gaat in het bijzonder uit naar de 2 bezorgers die met de nodige voorzichtigheid en bovenal met vriendelijkheid de bank bij mij binnen hebben gezet.
Mijn complimenten!
Lieve groetjes Ria

Trustpilot logo