De nieuwste Collectie Eiken Meubels 

Eiken meubelKlik hier voor de nieuwste collectie Eiken Meubels bij A-meubel.

In de 17e eeuw kon de elite het zich niet voostellen dat 400 jaar later een luxe eiken meubel tot de standaard meubelen zou behoren in de hedendaagse moderne woonkamer. Tegenwoordig kan men in antiek zaken nog steeds eiken meubelen uit de 17e eeuw terugvinden. Het is spectaculair te zien hoe deze eiken meubelen zich door de eeuwen heen hebben weten te conserveren. Het kijken naar dergelijke meubels brengt een hele historie en een waar levensverhaal met zich mee.

 

In de 17e eeuw was het gewoonlijk eiken hout als materiaal te gebruiken voor kasten en meubelen. Dit omdat in veel landen het een makkelijk beschikbare bron was. In de vroegere eeuwen werden luxe eiken meubels vaak ook bij speciale gelegenheden gekocht. Waarbij het zeer vermakelijk is te zien dat er zo af en toe teksten en initialen te vinden zijn aan de binnenzijde van deze meubelen. Gelegenheden als bruiloften en geboortes werden vaak gebruikt voor de aanschaf van een dergelijke meubel. Tegenwoordig vindt men deze meubels in vele soorten en maten. Waarbij er diverse soorten prijzen en kwaliteiten zijn.

 

Bij A-Meubel bent u altijd gegarandeerd van de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Welk eiken houten meubel u ook zoekt, van dressoir, Tv-kast, eettafel, salontafel, hoektafel, buffetkast tot vitrinekast, bij A-Meubel slaagt u altijd! Wij hebben diverse soorten kleuren waaronder Charmonix , winchester, spint, whitewash, smoked, grijs , drift wood en blank. Kom bij ons langs in Amersfoort, Amsterdam, Delft, Eindhoven, Enschede, Leeuwarden, Nijmegen, Roosendaal, Tilburg of Zwolle en bekijk de mooiste en nieuwste collectie meubelen voor absoluut de laagste prijs.

Wij zijn Cbw erkend.

Klik hier voor de nieuwste collectie Eiken Meubels bij A-Meubel.