De nieuwste Collectie Eiken Meubelen van 2020

Eiken meubelKlik hier voor de nieuwste collectie 2020 Eiken Meubelen bij A-meubel . 

In de 17e eeuw kon de elite het zich niet voostellen dat 400 jaar later een luxe eiken meubel tot de standaard meubelen behoorden in de hedendaagse moderne woonkamer. Tegenwoordig kan men nog steeds in antiek zaken eiken meubelen uit de 17e eeuw terugvinden. Het is spectaculair te zien hoe soms deze eiken meubelen zich door de eeuwen heen hebben weten te conserveren. Het kijken naar dergelijke meubelen brengt een hele historie en levensverhaal met zich mee.

 

In de 17e eeuw was het voorhanden eiken als materiaal te gebruiken voor kasten en meubelen. Dit omdat in veel landen het een makkelijk beschikbare bron was. In de vroegere eeuwen werden luxe eiken meubelen vaak ook bij speciale gelegenheden gekocht. Waarbij het zeer grappig is dat soms teksten en initialen te vinden zijn aan de binnenzijde van dergelijke meubelen. Gelegenheden als bruiloften en geboortes werden vaak gebruikt voor de aanschaf van een dergelijke meubel. Tegenwoordig vindt men deze meubelen in vele soorten en maten. Waarbij er diverse soorten prijzen en kwaliteiten zijn.

 

Bij A-Meubel bent u altijd gegarandeerd van de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Welke eiken meubel u ook zoekt, van dressoir, tvkast, eettafel, salontafel, hoektafel, buffetkast of vitrinekast bij Meubelvoordeel bij A-Meubel slaagt u altijd. Wij hebben diverse soorten kleuren waaronder Charmonix , winchester, spint, whitewash, smoaked, grijs , drift wood grijs en blank. Kom bij ons langs in Amersfoort, Delf of Tilburg en bekijk de mooiste en nieuwste collectie meubelen van 2017 voor absoluut de laagste prijs.

Wij zijn Cbw erkend.

Klik hier voor de nieuwste collectie 2020 Eiken Meubelen bij A-Meubel.