Interieur trends! Begin het jaar in stijl

Interieur trends! Begin het jaar in stijl

 

Interieur trends!

Begin het jaar in stijl.

 

Jawel, het nieuwe jaar is alweer aangebroken en dat geeft reden om eens goed te kijken naar de nieuwste interieur trends! Er is heel wat nieuwe inspiratie op het gebied van wonen, maar er blijven ook een aantal tijdloze toppers voorbijkomen. Ben jij opzoek naar een stijlvol nieuwe look, volgens de laatste woontrends? Lees dan snel verder.
 

Mooie blauwe loungebank in een velvet stof die heerlijk comfortabel zitVelvet blijft!

Je leest het goed. De velvet trend blijft! Deze heerlijk zachte stof is bijna niet meer weg te denken uit de woonkamer en zal in menig interieur terug zijn te vinden. De stof kan worden gecombineerd met diverse interieurstijlen en de mogelijkheden zijn eindeloos! Wees dit jaar niet bang om te gaan voor een spattend kleurtje, want hoe levendiger hoe beter.  
 

De Indijk longchair is hier te zien in een felblauwe kleur genaamd Juke 45 blue. Deze comfortabele bank is heeft een heerlijk brede zit en staat hoog op zijn poten. Het model Indijk is verkrijgbaar in diverse kleuren en opstellingen. Kies je voor een ruime hoek opstelling, een loungebank, ottomaan of compacte fauteuil?

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk ze hier: Indijk Longchair.
 


De woonkamerset Someren is een robuuste meubelcollectie vervaardigd uit duurzaam mangohout en afgewerkt met een zwart metalen frame. Het hout is ambachtelijk geschraapt en gekleurd met een natuurlijke transparante lak. Hierdoor krijgt het hout een levendige en tegelijkertijd ruwe uitstraling. Het golvende oppervlak in combinatie met de zichtbaar geslepen lasnaden, geven het meubel een specifiek industriële karakter.  Mix and Match Metals

Goud, zilver, koper het kan allemaal. De metalen kunnen worden gemixed en gematched met elkaar en wij zien ze heel graag terugkomen in jouw woonkamer. De trend is goed terug te zien in de industriële woonkamer zoals hiernaast te zien, maar kan zeker ook perfect worden gecombineerd met een klassieker design.


Woonkamerset Someren is een van onze favoriete series binnen het industrial design. De set is te bestellen als 4-delige serie met daarin een dressoir, TV-kast, eetafel van 140 cm en salontafel en uit te breiden met o.a. een prachtige barkast, wijnrek of een leuke vitrinekast.




Wil je jouw woonkamer net wat meer flair geven, maar ben je nou nog niet toe aan een compleet nieuwe bank of meubel set? Kijk dan eens naar deze bijzondere bijzettafels!