Knuffelbare teddystof

Knuffelbare teddystof

Teddystof is zoals de naam al onthult een ultra zacht materiaal dat gelijkaardig is aan de stof waaruit knuffelbeertjes gemaakt zijn. Banken en stoelen uitgevoerd in teddystof zijn de laatste tijd erg trendy aan het worden. Eén van de redenen waarom ze tegenwoordig zo begeerd zijn is het zeer aangename gevoel en de aaibaarheid van de banken. Dit is echter heus niet de enige eigenschap die teddystof populair maakt. Naast de feel van een teddy bank is ook de look een grote troef. De stof ziet er uniek uit en heeft naast het voor de hand liggende knusse karakter ook een luxueuze en elegante uitstraling.

 

Tips voor een prachtige teddy bank

Teddy banken zien er vaak erg eigentijds uit. Als je op zoek bent naar een nieuwe bank om ze in deze stof te laten uitvoeren kies je dus het best voor eentje met een modern design. Een teddy bankstel komt ook geweldig tot zijn recht in neutrale kleuren zoals wit, gebroken wit, beige en bruin, maar de keuze is volledig aan jou als je de stof nóg speelser wil maken door bijvoorbeeld voor een zonnige pastelkleur te kiezen.

De Landgraaf U-Bank in teddystof bij A-Meubel.

 

Teddy fauteuils

Teddystof, soms ook wel bouclé genoemd, is heus niet enkel voor zitbanken weggelegd. Tal van fauteuil modellen kunnen ook makkelijk in deze bekleding worden vervaardigd en zien er even prachtig en stijlvol uit. Een teddy fauteuil kan bovendien ook een leuk accent in je woonkamer zijn in combinatie met een bank in een compleet andere stof zoals bijvoorbeeld leer.

De Dante Fauteuil in teddystof bij A-Meubel.

 

De mooiste teddy zitmeubels bij A-Meubel

Kom gezellig langs in één van onze woonwinkels om het ultra comfortabele gevoel van een teddystof bank of fauteuil te ervaren, je zult meteen verliefd worden op zo een geweldig zitmeubel! Wij hebben een zeer groot assortiment banken waarvan tal in bouclé uitgevoerd kunnen worden, als ook een aantal bouclé fauteuils die ware eyecatchers zijn! Natuurlijk kun je ook eerst onze volledige collectie op onze website bekijken. Tot binnenkort!