KONINGSDAG GEOPEND!

Massief houten meubels

Massief houten meubels

 

Massief houten meubels

Bij A-meubel kun je een aantal prachtige massief houten meubel sets vinden. De meubels zijn gemaakt van warm eikenhout, acaciahout, teakhout of sleeperwood en verkrijgbaar in verschillende stijlen, vormen en maten.

Bekijk hier al onze woonkamersets!


Onze top 3 Massief houten meubels

Graag stellen wij je voor aan onze persoonlijke top 3 van massief houten meubels.

Ben jij het met ons eens? Of kies je toch liever een van de andere gave collecties?

Bekijk ze nu allemaal via deze link! Massief houten woonkamermeubels!

 

Woonkamersets koopt u voor de voordeligste prijs bij A-meubel!

1. Woonkamerset Staphorst

De woonkamerset Someren is een robuuste meubelcollectie vervaardigd uit duurzaam mangohout en afgewerkt met een zwart metalen frame. Het hout is ambachtelijk geschraapt en gekleurd met een natuurlijke transparante lak. Hierdoor krijgt het hout een levendige en tegelijkertijd ruwe uitstraling. Het golvende oppervlak in combinatie met de zichtbaar geslepen lasnaden, geven het meubel een specifiek industriële karakter. De set bestaat uit een salontafel, dressoir, tv-kast 

De set is nu te bestellen via deze link: Woonkamerset Staphorst


 

2. Woonkamerset CadzandHouten woonkamersets bij A-meubel

De Cadzand woonkamerset is een stoere robuuste woonkamer set afgewerkt in een warme Mokka houttint. De set bestaat uit een eettafel, salontafel, TV-meubel en dressoir en is nog verder uit te breiden met verschillende losse meubels zoals de broodkast, combikast, vitrinekast of met een leuk hoektafeltje.

Bekijk de set nu via deze link: Woonkamerset Cadzand


 

3. Woonkamerset Someren

complete woonkamersets bij A-meubel

De woonkamerset Someren is een robuuste meubelcollectie vervaardigd uit duurzaam mangohout en afgewerkt met een zwart metalen frame. Het hout is ambachtelijk geschraapt en gekleurd met een natuurlijke transparante lak. Hierdoor krijgt het hout een levendige en tegelijkertijd ruwe uitstraling. Het golvende oppervlak in combinatie met de zichtbaar geslepen lasnaden, geven het meubel een specifiek industriële karakter.

Verliefd geworden op deze set? Bestel hem nu via deze link: Woonkamerset Someren