Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Massief houten meubels

Massief houten meubels

 

Massief houten meubels

Bij A-meubel kun je een aantal prachtige massief houten meubel sets vinden. De meubels zijn gemaakt van warm eikenhout, acaciahout, teakhout of sleeperwood en verkrijgbaar in verschillende stijlen, vormen en maten.

Bekijk hier al onze woonkamersets!


Onze top 3 Massief houten meubels

Graag stellen wij je voor aan onze persoonlijke top 3 van massief houten meubels.

Ben jij het met ons eens? Of kies je toch liever een van de andere gave collecties?

Bekijk ze nu allemaal via deze link! Massief houten woonkamermeubels!

 

Woonkamersets koopt u voor de voordeligste prijs bij A-meubel!

1. Woonkamer set Blaricum

De woonkamer set Blaricum is een echte eyecatcher! De bladen van de tafels zijn gemaakt van grof gezaagd gerecycled sleeperwood en geven hierdoor al snel een warme sfeer aan de huiskamer of eetkamer. De bladen hebben door het grof gezaagde hout wel een wat instabiel oppervlakte, maar hier is een eenvoudige oplossing voor. Wij bieden namelijk op maat gemaakte glazen bladen aan voor op de tafels en kasten. Deze zorgen voor een mooi egaal oppervlakte, waarbij je evengoed nog kunt genieten van de bijzondere houttekeningen in het blad.
De set is nu te bestellen via deze link: Woonkamerset Blaricum


 

2. Woonkamer set AmeideHouten woonkamersets bij A-meubel

Woonkamer set Ameide is een modern vormgegeven landelijke woonkamer gemaakt van massief en gefineerd acaciahout. Deze set bestaat uit maar liefst vier delen met daarin de eettafel, salontafel, tv-kast en een prachtig ruim dressoir. De collectie is uit te breiden met een boekenkast en een royale wandkast met schuifdeuren en laden. De Ameide is bij ons favoriet door haar ruime keuze aan opbergruimte en de warme uitstraling die zij met zich mee brengt.
Bekijk de set nu via deze link: Woonkamerset Ameide


 

3. Woonkamer set Rijkevoort

complete woonkamersets bij A-meubel

Woonkamer collectie Rijkevoort lijkt sterk op onze nummer 1. Woonkamer set Blaricum. Deze serie heeft evenals een prachtig blad van grof gezaagd gerecycled sleeperwood en is ook te bestellen met en zonder glasplaat. Het verschil tussen de sets zit hem in de onderstellen. Het blad van de Rijkevoort woonkamer collectie wordt ondersteund door een chique stel chromen poten. De poten zijn uniek door hun gebogen vormen en geven de serie een luxe uitstraling.

Verliefd geworden op deze set? Bestel hem nu via deze link: Woonkamerset Rijkevoort