Massiefhouten meubels

Massiefhouten meubels

 

Massiefhouten meubels

Bij A-meubel vindt je diverse massief houten meubels en collecties. Massief houten meubels zijn een tikkeltje duurder dan hun kunststof concurrenten, maar zijn wel een stuk duurzamer! Deze meubels gaan jaren met je mee, zijn stevig en boven alles uniek door hun houttekeningen. Wij laten je graag kennis maken met de verschillende houtsoorten die je kunt vinden op de A-meubel website en in onze showrooms.
 

Mangohouten meubels bij A-meubel

Mangohout

Het warmkleurige mangohout is een prachtige, zeer duurzame houtsoort. Het hout komt, zoals je waarschijnlijk al had verwacht, van de mangoboom vandaan. Deze bomen worden in Zuidoost-Azië gebruikt voor de fruitteelt en worden, naarmate de boom verouderd en de fruitproductie afneemt, gekapt. Mangohouten meubels hebben een unieke uitstraling, waarbij in het hout verschillende kleurschakeringen en tekeningen zijn te zien. Dit zorgt ervoor dat geen een meubel hetzelfde is en je dus echt een klein kunstwerkje uit de natuur in huis kunt zetten!
 

Mangohouten meubel set:
Mango woonkamer set (foto)

 


 

Teak houten meubels bij A-meubel

Teakhout

Teakhouten meubels hebben over het algemeen een tijdloze, rustieke uitstraling over zich. Dit houttype staat bekend om haar stevigheid en wordt in Zuidoost-Azië zelfs gebruikt om hele woningen mee te bouwen. Je hebt diverse verschillende soorten teakhout en afwerkingen hiervan. Ga je voor een geborsteld teak, dan kies je voor een robuuste look met een prachtige nerfstructuur. Ga je daarentegen voor het Lesung Teak (plantage teak) dan kies je voor een gladde afwerking met een nette uitstraling.  
 

Teakhouten meubel sets:

Corona woonkamer set (foto)
Puttershoek woonkamer set


 

Houten meubels bij A-meubel

Gerecycled hout

Gerecycled hout is robuust, sterk en zit vol karakter! Bij A-meubel vind je vele verschillende meubels gemaakt van verschillende types gerecycled hout. De gerecycled houten meubels zijn robuust en hebben een industriële uitstraling. De grof gezaagde houten bladen ademen hierbij gewoon sfeer en zijn eenvoudig te combineren met vele interieurstijlen.

Gerecycled houten meubel sets:

Rijkvoort woonkamer set
Blaricum woonkamer set (foto)


 


Duurzame meubels

Ben je op zoek naar duurzame meubels voor een goede prijs?

Neem dan eens een kijkje op onze website via deze link.