Meubels met veel bergruimte

Meubels met veel bergruimte

Iedereen heeft verschillende eisen voor zijn of haar interieur. Voor sommigen is gezelligheid de top prioriteit, terwijl anderen juist van een zo strak mogelijke inrichting houden. Iets waar de meesten van ons het echter wel over eens zijn, is dat meubels praktisch en functioneel moeten blijven. Vooral wanneer je behoefte hebt aan veel opbergruimte, wil je uiteraard enkel kasten met genoeg lades en compartimenten. Speciaal voor jullie zetten wij hier 3 woonkamersets op een rijtje die zeer ruime opbergmogelijkheden bieden.

Coevorden set

De prachtige Coevorden woonkamerset is een klassieke set met robuuste meubels. Wat de Coevorden serie bijzonder maakt is hoe uitgebreid hij is. Als je werkelijk veel berging nodig hebt dan is dit dé meubelserie voor jou. De standaard 4-delige set bevat reeds een dressoir en een salontafel die lades heeft (en dus eigenlijk ook een kastje is), en je kan hem nog verder uitbreiden met een broodkast, barkast, boekenkast en combikast! Met deze set krijg je dus een zee aan ruimte om spullen weg te bergen én een mooi interieur!

Cadzand set

De Cadzand set bestaat uit meubels in een sfeervolle warme mokka tint. De woonkamerset heeft een stoere uitstraling die je nog extra tot zijn recht kunt laten komen door andere Cadzand meubels toe te voegen. Ook deze set heeft een ruim assortiment aan kasten in verschillende formaten. Je kan een broodkast, combikast en een mooie vitrinekast aanschaffen waar je gegarandeerd meer dan genoeg spullen in kwijt kunt. Bovendien is er van deze serie ook een leuke hoektafel beschikbaar. Zo een tafeltje is perfect om allerlei spulletjes op te plaatsen. Zo kun je een deel van de ruimte waar je normaal maar moeilijk echt gebruik van maakt, toch benutten.

De Cadzand woonkamerset bij A-Meubel.

 

Betaalbare meubelsets bij A-Meubel

Als je op zoek bent naar meubels met veel opbergruimte, moet je zeker eens langskomen in één van onze goedkope woonwinkels! Onze verkopers helpen je met plezier meubels vinden die jouw wensen vervullen. Kijk ook eens op onze webshop. A-Meubel biedt altijd de laagste prijsgarantie aan op onze volledige collectie!