Mooi modern

Mooi modern

 

Modern interieur

Om even in de woonstijlen te blijven hangen (zie laatste blog) nemen wij nu een kijkje in het moderne interieur. Moderne meubels hebben vaak strakke lijnen en zijn gemakkelijk te combineren met andere interieurstijlen. De stijl wordt vaak simpel en overzichtelijk gehouden en straalt rust en klasse uit.


Kenmerken van een Modern interieur

Een modern interieur is te herkennen aan een strak design met veel rechte lijnen, luxe materialen en de “less is more” gedachtegang. De basis van een moderne kamer draait vaak om eenvoud. In de moderne woonkamer zie je bijvoorbeeld witte muren die worden gecomplimenteerd door minimalistische vormen en accessoires in zwart, rood of blauw. De basiskleuren blauw, rood en geel kunnen goed worden gecombineerd met zwart en wit en zorgen voor een mooi contrast. Moderne meubels zijn vaak gekenmerkt door de strakke vormgeving en luxe-ogende materialen als hoogglans, chroom, leder, zilver of goud.
 

Het stylen van een moderne woonkamer

Bij een moderne woonkamerstyling kun je groot uitpakken en gaan voor felle contrasterende kleuren en meubels die een echt style statement zijn, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alles wat rustiger te houden en te gaan voor een neutraal kleurpalet. Ga je voor een wat rustiger interieur dan doen wit, beige en zwart het perfect als basiskleuren.  Je kunt de woonkamer wat meer pit geven door hem op te peppen met bijvoorbeeld een felrode vaas of een felgekleurd kunstwerk aan de muur.
 

 Woonkamer set Piershil bestaat uit een set stevige eikenhout look meubels en heeft een stijlvolle moderne uitstraling. Deze set is verkrijgbaar met een naturel eikenkleurig blad en een zwart eikenkleurig blad en tevens uit te breiden met vele verschillende meubels.

Modern bij A-meubel

Heb je de basis van jouw moderne woonkamer nou al staan, maar mis je de meubels nog om het geheel compleet te maken? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de woonkamer set Piershil die in het wit en wit/grijs te verkrijgen is. Deze gave woonkamer collectie heeft strakke lijnen en straalt rust uit door het eenvoudige chique design. Ben je op zoek naar een gave bank voor in jouw moderne woonkamer? Neem dan eens een kijkje bij de Kerkdriel bank. Deze moderne bank is strak vormgegeven en heeft door de combinatie met haar chromen poten een luxueuze uitstraling.