Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Lekker landelijk

Lekker landelijk

 

Lekker landelijk

Een landelijke huiskamer van A-meubel gaat jaren mee in zowel stijl als kwaliteit! Landelijke woonkamers zijn eigenlijk nooit helemaal “uit” geweest. De stijl blijft sfeervol en elegant en is makkelijk te combineren met andere woonstijlen.

 

Kenmerken van een landelijk interieur

Het landelijke interieur zorgt voor een oase van rust in huis en geeft je het gevoel op het platteland te zijn. Deze interieur stijl omarmt de warme aardetinten en lichte basis als geen ander en laat de warme houttinten overvloeien in crème, wit en pastelkleuren. De meubels binnen deze interieur stijl zijn vaak gemaakt of hebben een look van eiken en teak, die met hun houttekening een uniek karakter geven aan elk meubel.
 

De creil woonkamerset bij A-meubel

Het stylen van een landelijk interieur

Een landelijke woonkamer set wordt vaak gedecoreerd met natuurlijke materialen
zoals bijvoorbeeld linnen, jute, riet, hout of wol. Hierbij kiest men er bijvoorbeeld vaak voor
een mooie wollen schapenvacht over de bank te draperen of een jute vloerkleed onder de
salontafel te leggen. Om alles nog een tikkeltje meer sfeer te geven kun je kiezen om
een aantal leuke kussens of poefjes neer te zetten in de woonkamer.
 

Landelijk zitcomfort

De landelijke woonkamer heeft natuurlijk ook prachtig traditionele banken. Als voorbeeld kun je bijvoorbeeld een kijkje nemen bij de Dordrecht bank. De lichte kleur van de bank, fijne dikke kussens en knopen zie je veel terug in de landelijke woonkamers. Een ander voorbeeld is de Alblasserdam Longchair. Deze bank is wat traditioneler en heeft een luxere uitstraling dan de Dordrecht bank. De ronde vormen van de leuningen en de knoopdetails zijn ook hier weer typerend voor een landelijk design.
 

Modern of traditioneel

De landelijke woonkamer is er zowel op een moderne manier als een wat meer traditionele manier. Kijk bijvoorbeeld eens naar de woonkamer set Leerdam. Deze woonkamer collectie heeft een strak uiterlijk en simpele vormen, maar wordt wel landelijk gehouden door het oud eikenhout. Een wat traditioneler voorbeeld van de landelijke woonkamer is bijvoorbeeld woonkamer set Westerbroek. Deze collectie heeft chique deurpanelen en prachtige kleine handgreep details.

Bekijk hier ons volledige assortiment woonkamers

Woonkamerset Gouda van A-meubel
Woonkamer set Gouda