Onze favoriete banken

Onze favoriete banken

 

Iedereen met een liefde voor interieur heeft vast wel favoriete woonitems. Een prachtige schilderij, mooie decoratie op tafel of gordijnen. Een bankstel is onmisbaar! Een plek waar je rustig kunt zitten na een zware werkdag, of heerlijk met de familie een filmavond kan houden. Het is fijn om dit te kunnen doen op een comfortabele bank, waar het toch een huiselijk geheel vormt. Zodat je graag thuiskomt en kunt verlangen naar je bank! Op zoek naar een prachtige bank? Alleen heb je totaal geen idee, waar je zou moeten beginnen? Geen probleem! Met onze favorieten banken op een rij, geven we jullie inspiratie. 

Heerlijk loungen op de bank na een zware dag, wie wil dat nou niet? We hebben ontzettend veel verschillende banken, maar ons favorieten zijn toch wel de Leiden Longchair, Naarden Hoekbank, Ijsselstein Hoekbank, Berlicum U-bank.

Zodra je op deze banken zit, zal je geen andere willen hebben. Je zult niet van je nieuwe bank af willen!

Onze comfortabele banken bij A-Meubel 

De Berlicum U-Bank

Prachtige loungebank voordelig bij A-Meubel

één van onze topfavorieten banken! Met een hoekbank benut je niet te veel ruimte, en een groot voordeel is dat er ook veel extra zitplaatsen zijn. Je kunt het natuurlijk altijd extra gezellig maken door sierkussens toe te voegen.

 

De Leiden Loungebank 

Ribstof bank voordelig bij A-Meubel

Een comfortabele bank en heeft ook nog eens een luxe uitstraling! Dit mag zeker niet ontbreken. Op zoek naar een prachtige bank waar je heerlijk op kunt loungen? De Leiden Longchair is dan een musthave!

 

De Naarden Hoekbank

Velvet bank bij A-Meubel

Een onmisbare prachtige velvet bank, indien je voorkeur uitgaat naar velvet raden we je deze bank absoluut aan! De bank is uitgerust met comfortabele lendenkussens. Comfort voor het gezin of vrienden onder het genot van een lekker drankje!  

 

De Ijsselstein Hoekbank

Ribstof comfortabele bank

Een extreme comfortabele bank. Een ware eyecatcher. De bank heeft dikke zachte kussen, om lekker in weg te zakken.