Velvet banken

Velvet banken

Ben je opzoek naar een nieuwe bank, maar weet nog niet precies hoe of wat? Kijk dan eens naar onze velvet banken collectie. Deze banken waren vorige jaar al trending, maar ook dit jaar zijn ze heel gewild! Maak je interieur nu compleet met een bijzondere velours bank. Op de afbeelding: Leusden Hoekbank Velvet.

 

Wat is velvet?

Als je een liefhebber bent van de trend van nu, dan is het je vast opgevallen dat velvet banken op dit moment enorm populair zijn. Velvet is een prachtige en zachte stof die ook wel fluweel wordt genoemd. De stof geeft jouw wooninterieur een luxe uitstraling en maakt de woonkamer direct een stuk knusser! De fluwelen stoffen zie je vaak terug bij bankstellen, stoelen en fauteuils. 

 

Collectie velvet banken

Ben je opzoek naar hoekbanken, longchairbanken, loungebanken met als optie fluwelen stof, dat kan! Bekijk via onze webshop gemakkelijk de diverse mogelijkheden in verschillende velvetstoffen. Kies jouw gewenste opstelling, stof en kleur en reken eenvoudig af in onze webshop. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om langs te komen in een van onze vestigingen, waar je professioneel advies krijgt bij het zoeken naar de juiste bank die bij jouw wooninterieur past! Je kunt ons vinden in 8 verschillende grote steden in Nederland.  

 

Onderhoud velvet banken

Wanneer je nieuwe meubel(en) aanschaft kan je ervoor kiezen om hier een verzekeringspakket bij te nemen. Dit houdt in dat je verzekerd kan zijn als je vlekken op je bank krijgt. Als je voor de 5 jarige onderhouds- & vlekken/calamiteitenservice kiest dan ben je 5 jaar verzekerd voor vlekken, scheuren, brandgaten etc. Daarnaast krijg je 3x 500 ml protector spuitbus, 500 ml cleantex en een poetsdoekje. Voor meer informatie over de verzekeringspaketten, bekijk onze blog: Bank beschermen tegen vlekken.

 

Nieuwe bank

Volg je ons al op sociale media? Op Instagram en Facebook doen wij namelijk veel giveaways, volg ons nu en misschien heb jij binnenkort een gloednieuwe bank in huis!

 

De indijk longchair bank bij A-meubel

 

 

 

 

 

 

 

 

Indijk Longchair                                              

Bekijk nu de velvet banken collectie!