KONINGSDAG GEOPEND!

Verschillende soorten TV Meubels

Verschillende soorten TV Meubels

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een televisie thuis staan, daar hoort natuurlijk ook een TV Meubel bij. TV Meubels zijn te verkrijgen in veel verschillende stijlen, modellen en kleuren. Voor elke woonstijl en smaak is er wel een passend TV Meubel te vinden, de keuze is reuze! Is jouw TV Meubel aan vervanging toe? Maar weet je nog niet helemaal wat je wilt? Lees dan snel verder! Vandaag hebben wij onze favoriete TV Meubels op een rij gezet om jou te inspireren.

Mangohouten TV Meubel met zwarte accenten

 

 

 

 

 

Houten TV Meubels

Houten TV Meubels zijn stevig, duurzaam en gaan jaren lang mee. Het voordeel van hout is dat het een tijdloos materiaal is en dat het gemakkelijk te combineren is met verschillende woonstijlen. Wij hebben houten TV Meubels in verschillende soorten, stijlen en kleuren, neem eens een kijke bij onze brocante tv meubels. Een ware favoriet binnen onze collectie is het Klarenbeek TV Meubel, dit robuuste TV Meubel is gemaakt van mangohout en zorgt voor een warme en sfeervolle huiskamer.

Klassieke TV Meubels

Voor wie houdt van een traditionele en tijdloze woonkamer inrichting, is een klassiek TV Meubel de perfecte keuze. Klassieke TV Meubels hebben een elegant ontwerp dat is geinspireerd op antieke meubelstukken. Deze TV Meubels zijn meestal gemaakt van verschillende hout soorten en zijn vaak voorzien van prachtige details zoals ingelegde patronen of sierlijke pootjes. 

prachtig zwart tv meubel bij ameubel

Zwarte TV Meubels

Een zwart TV Meubel is perfect als je diepte en contrast aan je inrichting wilt toevoegen. Zwarte TV Meubel passen goed in een modern of industrieel interieur. Een echte eye-catcher is het Remi TV Meubel, deze kenmerkt zich door de strakke vormgeving maar oogt tegelijkertijd ook super chique en elegant. Het TV Meubel is gemaakt van mangohout en is gelakt in een zwarte kleur.   

houten tv meubel met metalen accenten

 

 

 

 

Moderne TV Meubels

Moderne TV Meubels worden gekenmert door een strak en minimalistisch design. Ze zijn vaak eenvoudig maar zeer elegant ontworpen zonder te veel versieringen. 

Lichte TV Meubels

Lichte TV Meubels of Witte TV Meubels bieden een stijlvolle oplossing voor elke woonkamer. Ze zorgen voor een ruimtelijk en open gevoel, waardoor de woonkamer groter zal ogen. 

TV Meubels met opbergruimte

Velen van ons hebben naast een TV ook nog verschillende apparatuur rondom de TV, bijvoorbeeld een DVD speler, entertainmentsysteem of een spelcomputer. Als je deze liever uit het zicht wilt hebben, dan is een TV Meubel met opbergruimte een goed idee. Bijvoorbeeld het Alphen TV Meubel, deze heeft geen open vakken, waardoor de ruimte rondom de TV er altijd netjes en opgeruimd uit zal zien.

industrieel TV Meubel bij A-Meubel

Industriële TV Meubels

Een industrieel TV Meubel heeft over het algemeen een stoere look en wordt vaak gekenmerkt door de combinatie van hout met zwart metaal. Je hoeft niet perse een industriële inrichting te hebben om een industrieel TV Meubel aan te schaffen. Deze soort TV Meubels zijn ideaal voor iedereen die een stoere touch wilt toevoegen aan zijn of haar woonkamer. Een absolute industriële topper is het Neede TV Meubel.

TV Meubel Kopen

Ben je door dit artikel geïnspireerd geraakt en wil je gelijk gaan shoppen? In onze webshop kun je gemakkelijk ons ruime assortiment bekijken en jouw toekomstige TV Meubel aanschaffen. Wil je de items liever in het echt bekijken? Dan nodigen we je van harte uit in één van onze winkels. Hier zijn altijd interieurspecialisten aanwezig om je te helpen in de zoektocht naar het perfecte TV Meubel.