TV meubels

Ruime collectie TV meubels: Of u nou opzoek bent naar een industrieel, modern of landelijk TV meubel, bij A-Meubel vindt u de goedkoopste TV meubels van Nederland.

TV meubels hebben wij in verschillende soorten. Op de één kunt u alleen uw tv kwijt, andere modellen hebben juist meer bergruimte. Ruimte voor apparaten als dvd-spelers, spelcomputers of dvd's. Kies een TV meubel dat bij u past. De kleur en ontwerp zijn belangrijk, maar ook opbergmogelijkheden natuurlijk. Gaat u voor een witte TV meubel, zwart TV meubel of heeft uw liever een andere kleur. In de uitgebreide collectie van A-Meubel vindt u zeker een geschikt TV meubel. En door onze laagste prijsgarantie betaalt u nooit te veel!

Kabels en apparatuur netjes opgeruimd

Een TV meubel is specifiek ontworpen voor televisies. De meeste van deze kasten zijn daarom laag, zodat u comfortabel naar het scherm kunt kijken. De opbergruimte wisselt, maar meestal is er ruimte voor dvd-spelers, videorecorders en spelcomputers. Alle kabels worden uit het zicht weggewerkt. De ruimte rondom het TV meubel blijft op die manier een geordend geheel. Ook alle apparaten die horen bij uw televisie staan bij elkaar in de TV kast. Ook dit ruimt lekker op. Bij TV kasten met deurtjes ziet u de overige apparatuur helemaal niet. De omgeving van de TV leidt dus niet af bij het televisie kijken.

Passend bij de rest van uw kasten

Het TV meubel moet ook aansluiten bij de rest van uw interieur. Qua kleur zal dat niet moeilijk zijn. A-Meubel heeft TV kasten in alle kleuren, van wit tot roze tot TV meubel zwart. Ook qua grootte hebben we gevarieerde mogelijkheden. Wilt u een kleine TV kast waarop alleen uw televisie staat? Of zoekt u eerder een kast waarin u ook de dvd-speler, spelcomputer en andere apparaten in kwijt kunt? Maak een keuze uit alle TV meubels op onze site.

Online een TV meubel kopen

Bij A-Meubel koopt u het TV meubel snel online. Zodra de kast op voorraad is nemen we contact met u op om een afspraak te maken voor de bezorging. U geniet al snel van het gemak dat uw TV kast u biedt.    

 

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Bereikbaar ma t/m vr
van 10:00 tot 17:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

De bank die we hebben gekocht is zojuist bezorgd en we zijn er super blij mee. De kleur is nog mooier dan verwacht en vakkundig op z'n plek gezet door 2 vriendelijke bezorgers. Er zaten zelfs 2 kussentjes in dezelfde stof bij.

Trustpilot logo