Woonkamer

Woonkamer

De beste plek in huis is voor velen de woonkamer. In de woonkamer breng je een groot deel van de dag door. Het is dé plek waar je gezellig en ontspannen met de familie of met vrienden gezellig naar Tv kijkt of al kletsend de dag afsluit. Doordat de woonkamer voor heel veel activiteiten wordt gebruikt is dit meestal ook de grootste ruimte in een huis en worden er veel meubels geplaatst. Zo heb je in je woonkamer standaard een heerlijk zittende bank waar je heerlijk op kunt neerploffen.

Berlicum U-Bank voordelig bij A-Meubel

Woonkamer stijlen

Om de woonkamer zo levendig mogelijk te maken kiezen velen voor een bepaalde stijl waarin zij de woonkamer willen inrichten. Enkele bekende stijlen voor een woonkamer zijn de landelijke, industriële, en moderne stijl. Ongeacht de stijl die gekozen wordt voor de woonkamer is het belangrijk dat je tot rust kan komen in deze ruimte. Daarom is het belangrijk bij het stijlen van een woonkamer om te letten op de ruimte die je beschikbaar hebt. In een grote woonkamer kan je gemakkelijk een ruime bank zoals de Berlicum U bank plaatsen. De bijzondere grote opstelling van dit bankstel biedt niet alleen veel ruimte maar heeft ook een luxe loungeoptie. Heb je een kleinere ruimte dan is de klassieke Dordrecht bank perfect. Dit goedkope bankstel voegt ook een hele chique uitstraling toe aan het geheel.

Dordrecht Bankstel voordelig bij A-Meubel

Woonkamer must haves

Om je woonkamer verder op te fleuren en zo comfortabel en uitnodigend mogelijk te maken bieden wij heel wat producten aan. Een prachtig vloerkleed om die trendy look helemaal af te maken zoals het vloerkleed Neo is hierbij een perfecte aanwinst en kan dankzij de mooie ronde patronen in verschillende tinten gemakkelijk bij heel wat meubels passen. Ook is dit vloerkleed handig voor een minimalistische inrichting. Maak de look af door stijlvolle kussens toe te voegen die leuk passen bij je vloerkleed. De kussens staan niet alleen heel stijlvol maar zorgen voor extra zit comfort op je bank. Wij hebben kussens met verschillende patronen, zo kan je bijvoorbeeld het Luxos kussen combineren met het prachtig Sidi vloerkleed gemaakt van chenile katoen. Met deze combinatie van unieke designs zal je ongetwijfeld de show stelen met jouw woonkamer.

Vloerkleed Neo voordelig bij A-Meubel