Woonkamer stijlen! – Stijlvol New York

Woonkamer stijlen! – Stijlvol New York

 

Stijlvol & Modern – New York interieur

Wellicht had je dit jaar meer zin in een indrukrijke citytrip, en stond het moderne New York wel op de planning. De New Yorkse interieurstijl staat bekend om haar creatieve manier om kleinere ruimten groter te doen lijken. Stads chique en modern gemak worden gecombineerd, waarbij functionaliteit en een gestreeld oog het belangrijkst zijn.

Veel donkere kleuren als zwart en grijs, grove materialen als geborsteld hout en metaal in combinatie met leer komen terug in deze stijl. Een gaaf voorbeeld hiervan is onze woonkamerset Schaarsbergen in combinatie met stoel Balinge vallen zeker binnen deze moderne woonkamer stijl.  

 


Ruimtelijk wonen

Door het gebruik van sterke, slanke metalen pootjes van tafeltjes en banken, wordt er een mooi ruimtelijk effect gecreëerd. Een andere leuke truc voor een ruimer gevoel, passend binnen de stijl, is het plaatsen van een mooie grote spiegel in uw woonkamer.
 

Om ruimtes optimaal te kunnen benutten is een ronde eettafel een charmante en gezellige mogelijkheid. De Scarlet eettafels zullen hierbij zeker niet misstaan binnen deze modern/ chique interieur stijl! Je kunt de woonkamer hiernaast nog meer dimensie geven en de functionaliteit te vergroten door het plaatsen van een stoere fauteuil of zelfs een hocker met extra opbergruimte.

Vergeet als laatste ook echt geen kleurrijke eyecatchers, zoals bijvoorbeeld accessoires of kunst toe te voegen om je woonkamer compleet te maken! Een stoere knalgele lamp, gaaf stadgezicht of een abstracte print kunnen jouw interieur naar het volgende level tillen!  We nodigen je van harte uit eens een kijkje in onze webshop of showroom te nemen om je nog meer te laten inspireren!
 Gezien je deze zomermaanden niet op de door jouw uitgekozen vakantieplekken kunt vertoeven, brengen wij deze graag naar je toe doormiddel van onze woon sets! In deze Blog serie brengen we jouw vakantiebestemming gewoon je woonkamer in met deze prachtig diverse meubelsets. Geniet thuis, jarenlang, van deze unieke stijlen!