Zwarte meubels voor een tijdloos interieur

Zwarte meubels voor een tijdloos interieur

Je ziet steeds vaker zwart in het interieur. Je ziet de kleur zwart overal voorbijkomen, in de slaapkamer, de keuken, de woonkamer en de badkamer. Zwart is echt een tijdloze klassieker en past in vrijwel elke interieurstijl. Zwarte meubels zoals bankstellen, kasten en eettafels, worden dan ook vaak gekozen omdat deze gemakkelijk te combineren zijn met andere kleuren. Ook oogt de zwarte kleur elegant en zorgt het voor een luxe sfeer.

Een zwarte bank is een tijdloos item

Met een zwarte bank zit je altijd goed, dit is een tijdloos item die past bij elke woonstijl. Een zwarte bank zal jouw woonkamer een chique uitstraling geven. Een groot voordeel van een zwarte bank is dat je hier bijna geen vlekken op ziet. Combineer de zwarte bank met een zwarte fauteuil en je zithoek is af! Heb je jouw woonkamer ingericht in een moderne stijl? Ga dan voor een zwart leren bank Als je een landelijk interieur hebt dan zal een zwarte stoffen bank beter in jouw interieur passen.

Zwarte kasten voor elke woonstijl

Zwarte kasten zijn super trendy en hebben vaak ook een stoer randje. Een zwarte kast past goed in een modern interieur maar zal ook zeker niet misstaan in een industriële of landelijke inrichting. Vind je alleen zwart net iets te saai? Dan kun je zwart combineren met een warme kleur hout. Door deze kleuren te mixen creëer je een unieke warme sfeer.

Zwarte eetkamerstoelen 

Heb je zwart toegepast in je woonkamer? Laat deze kleur dan terug komen in de eetkamer of keuken om één geheel te vormen. Dit kun je doen door zwarte eetkamerstoelen rond de eettafel te zetten. Je krijgt op deze manier een speels en samenhangend effect die doorloopt in alle woonruimtes.

Een zwarte touch met accessoires

Vind je zwarte meubels net wat te veel? Maar wil je toch wel wat zwart in je interieur? Dan kun je met accessoires op een subtiele manier toch wat zwart toevoegen in je huis. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte spiegel, kussens, plaids of zwarte wanddecoratie. Voor een extra chique uitstraling kan je zwarte en gouden decoratie stukken combineren.

 

prachtige bank in zwart leer voordelig bij ameubel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Lisse Hoekbank