KONINGSDAG GEOPEND!

Chaise longue: stoel of bank?

De chaise longue is een mix van een bank en een fauteuil. Het is een comfortabele stoel die lang genoeg is om ook uw benen te ondersteunen. De chaise longue is een opvallend meubelstuk voor in uw interieur. In uw woonkamer trekt deze stoel-bankcombinatie de aandacht. Bovendien biedt het meubelstuk u meerdere manieren om comfortabel te zitten. Deze heeft daarnaast een elegante vorm. A-Meubel heeft diverse modellen  in het assortiment. Bestel vandaag nog. We geven u de laagste prijs garantie en bezorgen het meubel bij u thuis!

 

Lange stoel uit Frankrijk

De naam verraadt al dat de chaise longue uit Frankrijk afkomstig is. Chaise longue betekent letterlijk lange stoel en was een zeer populair meubelstuk aan het Franse hof in de achttiende eeuw. Koningen en staatslieden kozen graag een gemakkelijke houding op dit meubel terwijl zij zich lieten portretteren. De chaise longue bewijst zo al jaren een elegant en comfortabel meubelstuk te zijn.

 

Een ware blikvanger

Ook in een modern interieur is het een geliefd meubelstuk. U kunt zich er heerlijk in neervlijen en ontspannen. Door de unieke vorm is de stoel een heerlijke plek om een goed boek te lezen. Ook een avondje televisie kijken of een dutje doen gaan prima in deze stoel. In z’n eenvoud en elegantie is de chaise longue een hele bijzondere blikvanger in uw interieur.

 

Ontwerpers en de chaise longue

Ook gerenommeerde ontwerpers geven graag hun eigen draai aan de chaise longue. Ook A-Meubel heeft diverse modellen van Nederlandse designmerken in de collectie. Het fraaie is dat ontwerpers vaak bijzondere modellen maken. Witleren bekleding of juist fluweel. De verschillende modellen zijn stuk voor stuk bijzonder. Dat komt omdat het opzich al een bijzonder meubelstuk is.