FAUTEUILS

Wilt u een nieuwe fauteuil kopen? Zoek dan niet verder, wij hebben de mooiste fauteuils voor u geselecteerd. Wat u ook zoekt, bij woonwinkel A-Meubel vindt u voordelige fauteuils, tegen de laagste prijs in Nederland.

Goedkope fauteuil kopen

De fauteuil is een essentieel meubelstuk dat het comfort van een bank combineert met de elegantie van een stoel. Zachte kussens en hoogwaardige materialen maken onze fauteuils tot een blikvanger in elk huis. Of u nu kiest voor een ronde fauteuil, een leren fauteuil, of een unieke fauteuil teddy, A-Meubel heeft het allemaal. Onze collectie varieert van klassieke tot moderne fauteuils, elk met hun eigen charme.

Fauteuils voor elk budget

Ons doel bij A-Meubel is om stijlvolle fauteuils aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Of u nu op zoek bent naar een goedkope fauteuil voor een budgetvriendelijke make-over of een luxueuze fauteuil wilt als pronkstuk in uw woonkamer, onze prijzen zijn onverslaanbaar. Onze laagste prijsgarantie zorgt ervoor dat u de beste deal krijgt, zonder in te leveren op kwaliteit of stijl.

Diverse fauteuil stoelen bij A-Meubel

Voor ieder interieur en elke leefstijl is er een geschikte fauteuil stoel te vinden in onze collectie. Of u nu een fauteuil zoekt voor de woonkamer of een kleine fauteuil voor de slaapkamer, bij A-Meubel kunt u terecht. Onze fauteuil stoelen zijn verkrijgbaar in tal van kleuren, zodat u altijd een fauteuil vindt die perfect past bij uw woonwensen. Kies voor een fauteuil goedkoop in prijs, maar rijk aan kwaliteit, en geniet van het hoogste comfort tegen de laagste prijs.

Bij de meeste fauteuils heeft u de keuze uit verschillende stof- of leersoorten en een breed scala aan kleuren, zodat u de fauteuil volledig kunt aanpassen aan uw persoonlijke smaak en interieurbehoeften. Ontdek de ideale fauteuil die perfect aansluit bij uw woonstijl en woonwensen.

Relaxfauteuils voor ultieme ontspanning

Om uw relax-ervaring compleet te maken hebben we relaxfauteuils. Een relaxfauteuil is verstelbaar en zorgt zo voor optimale ontspanning van uw lichaam. De stoelen hebben bijvoorbeeld een steun om uw benen omhoog te plaatsen voor betere doorbloeding. Ook kan de rugleuning vaak omlaag gezet worden. Liggend in de fauteuil komt u goed tot rust na een dag werken.

Design fauteuils: unieke blikvangers

Onze collectie design fauteuils is perfect voor wie op zoek is naar iets unieks. Deze fauteuils zijn niet alleen comfortabel, maar ook echte kunstwerken die uw woonruimte een extra dimensie geven. Van strakke en minimalistische ontwerpen tot opvallende en creatieve stukken, een design fauteuil is een echte lust voor het oog.

Draaifauteuils: flexibel en modern

De naam zegt het al, een draaifauteuil is een fauteuil met een draaivoet. Het is een moderne toevoeging aan elke ruimte en biedt de flexibiliteit om in elke richting te draaien. Deze fauteuils zijn ideaal voor multifunctionele ruimtes, waar u zowel van de tv als van het gezelschap kunt genieten.

Fauteuils in verschillende materialen

Bij A-Meubel heeft u een ruime keuze aan fauteuils in diverse materialen, afgestemd op uw individuele stijl. Kies een strakke leren fauteuil voor een moderne en elegante uitstraling of ga voor de warmte en het comfort van een klassieke stoffen fauteuil. Een landelijke fauteuil voegt een rustiek element toe aan uw huis, terwijl de velvet fauteuil zorgt voor een vleugje luxe. Elk type fauteuil biedt een unieke combinatie van stijl en comfort, waardoor u de ideale keuze kunt maken die aansluit bij uw persoonlijke smaak en interieurbehoeften.

Fauteuil met of zonder armleuning

Een fauteuil met armleuning zorgt voor extra comfort en ondersteuning, ideaal voor lange avonden van ontspanning en als een centraal meubelstuk in uw zithoek. Tegelijkertijd biedt een fauteuil zonder armleuning een strakke, moderne uitstraling, perfect voor minimalistische of kleinere interieurs. Of u nu kiest voor een fauteuil met armleuning voor extra comfort of een fauteuil zonder armleuning voor een gestroomlijnde look, beide soorten fauteuils combineren functionaliteit met stijl, waardoor ze een ideale aanvulling vormen op elke inrichting.

Loveseats

Een loveseat is een 1.5-zits relaxstoel waar u heerlijk samen in weg kunt kruipen met uw partner. Natuurlijk kunt u er ook alleen in zitten, zo geniet u van extra veel ruimte. Onze loveseats kunt u bekleden in een tal van verschillende stof- en leersoorten en kleuren.

U kunt gemakkelijk online bestellen in onze webshop. Wilt u de fauteuil liever eerst uitproberen? Dan nodigen wij u van harte uit in één van onze woonwinkels. Hier zijn altijd interieurspecialisten aanwezig om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.  

Fauteuils met laagste prijsgarantie

Bij A-Meubel bent u altijd verzekerd van topkwaliteit fauteuils tegen de laagste prijzen. Ons brede assortiment, variërend van klassieke tot moderne en draaibare fauteuils, voldoet aan elke stijl en voorkeur. Wij nodigen u uit om onze collectie online te bekijken of een bezoek te brengen aan een van onze woonwinkels, waar ons ervaren team voor u klaarstaat. Met onze laagste prijsgarantie weet u zeker dat u de beste deal krijgt. Uw perfecte fauteuil wacht op u bij A-Meubel, waar kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand gaan.

Wat is een fauteuil?
De fauteuil is een luxe zitmeubel die vaak in de woonkamer wordt geplaats. Het is een onmisbaar meubelstuk voor comfort en stijl in uw woonruimte, bij A-Meubel zijn verschillende uitvoeringen te vinden. Deze luxe stoel, met zijn zachte stoffering en vaak voorzien van een hoge rugleuning en brede armleuningen, is perfect voor ontspannen momenten thuis. Of u nu kiest voor een relaxfauteuil voor ultieme ontspanning, vaak verstelbaar met extra's zoals een voetensteun, of een klassiek model, bij ons vindt u de fauteuil die past bij uw interieur en comfortwensen. Ontdek de diversiteit en veelzijdigheid van onze fauteuilcollectie en voeg een vleugje luxe toe aan uw woonkamer.
Waarom een fauteuil?
Een fauteuil is een uitstekende keuze voor uw interieur, niet alleen vanwege het uitzonderlijke comfort, maar ook door de stijlvolle touch die het aan uw ruimte geeft. Perfect voor een ontspannen leesmoment, als comfortabele plek om televisie te kijken, of als een elegant accent in uw woonkamer.

De veelzijdigheid van een fauteuil maakt het een ideale keuze voor diverse doeleinden, van een knusse hoek in uw slaapkamer tot een sfeervolle zithoek in de woonkamer. Met een fauteuil voegt u een functioneel en tegelijkertijd stijlvol element toe aan uw thuis.
Welke fauteuil zit lekker?
Om te ontdekken welke fauteuil het lekkerst zit, is het aan te raden om persoonlijk proef te zitten. Zo kunt u zelf ervaren welk type fauteuil het beste bij uw lichaamsbouw en voorkeuren past. A-Meubel biedt een breed scala aan fauteuils, variërend in stevigheid, zitdiepte, zithoogte en armhoogte, zodat u kunt kiezen wat het beste bij u past. Door de fauteuils in de winkel zelf uit te proberen, kunt u voelen welke stoel het beste 'als een maatpak' aanvoelt en het meest comfortabel zit voor uw lichaam.
Fauteuil met of zonder armleuning?
De keuze tussen een fauteuil met of zonder armleuning is vooral een kwestie van persoonlijke voorkeur en de inrichting van uw ruimte. Een fauteuil met armleuning biedt extra comfort en steun, perfect voor lange avonden van ontspanning. Anderzijds heeft een fauteuil zonder armleuning een slank en modern design, ideaal voor compactere ruimtes waar elke centimeter telt. Beide opties hebben hun eigen charme en functionaliteit, waardoor u kunt kiezen voor de stijl die het beste past bij uw interieur en comfortbehoeften.
Welke kleur fauteuil bij mijn bank?
Bij het kiezen van de kleur van een fauteuil die bij uw bank past, is het belangrijk om rekening te houden met de balans en harmonie in uw interieur. U kunt kiezen voor een kleur die overeenkomt met uw bank voor een uniforme look, of juist voor een contrasterende kleur voor een opvallend effect. Het is essentieel dat de fauteuil in balans is met de rest van uw inrichting.
Waar fauteuil kopen?
Voor het kopen van een fauteuil bent u bij A-Meubel aan het juiste adres. U kunt een fauteuil kopen in onze webshop, waar u gemakkelijk vanuit huis het uitgebreide assortiment kunt bekijken en uw keuze kunt maken. Daarnaast kunt u ook een van onze woonwinkels bezoeken, waar u de fauteuils persoonlijk kunt ervaren en proef kunt zitten.

A-Meubel biedt altijd de laagste prijsgarantie, dus u bent verzekerd van de beste deal voor uw nieuwe fauteuil. Of u nu online winkelt of een bezoek brengt aan een van de winkels, A-Meubel biedt een breed scala aan stijlen en opties om aan uw wensen te voldoen.

Waarom A-meubel?

  • Euroteken icoon in zwart
    Laagste prijs van NL
  • Parkeerteken icoon in zwart
    Gratis parkeerplaats
  • Bezorging icoon in zwart
    Bezorgen bij u thuis
  • Goedgekeurd icoon in zwart
    Wij bestaan sinds 1992!
  • Garantie icoon in zwart
    Tot 10 jaar garantie
  • CBW erkend logo in zwart
    CBW-Erkend
Hulp of advies

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888
088 844 8888 Bereikbaar ma t/m vr
van 09:00 tot 17:00
info@a-meubel.nl
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2 Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel

Zijn bij a meubelen in loon op zand geweest, wat een prachtige winkel, de mooie set Gouda gekocht ,vlug geleverd nu genieten van me mooie set ,zou het zeker aan raden bij de mensen

Trustpilot logo