De nieuwste collectie hoekbanken van leer en stof van 2020

Hoekbank leer Klik hier voor de nieuwste collectie 2020 hoekbanken bij A-Meubel.

Hoekbanken van leer zijn een trend van de twintigste en eenentwintigste eeuw welke voornamelijk het doel van comfort en élégance bieden. Hoekbanken bestaan voornamelijk uit eerst een armleuningen dan twee of drie zittingen begrensd door een hoekelement waartegen gekoppeld weer een twee of driezit zit vervolgens eindigend met weer een armleuning.

In de vorige eeuwen werden hoekbanken in leer voornamelijk gebruikt bij de elite. Het was een status symbool welke alleen voor de rijkeren der aarde voorhanden was.

Tijdens de Romeinse periode was de mooiste hoekbankstel alleen voor de mannen bedoeld, de vrouwen zaten apart op een stoel. Tegenwoordig zijn hoekbanken in leer niet meer weg te denken uit de woonkamer. Leren hoekbanken zijn meestal gemaakt van rundleer. Rundleder heeft als eigenschap dat het rechtstreeks een direct product is van de natuur. Het mooie is dat men soms mooie genezen wonden terug kan vinden in het rundleer. Daarbij moet men denken aan genezen wonden van insectenbeten of aanvallen van andere heerlijkheden van de natuur.

Het leer van een hoekbank wordt altijd op de juiste manier afgewerkt waardoor men dus heel lang kan genieten van het product. De beste huiden waar leer van wordt gemaakt zijn tussen de 1 en 2mm. Deze huiden worden meestal binnen een etmaal geleverd aan de looierijen waar deze worden bewerkt met de juiste kleur en duurzaamheidmiddelen. Zodat het zo duurzaam wordt en uw hoekbank van leer vele jaren mooi zal blijven. Het leer van uw hoekbank wordt door de looierijen altijd voorzien van goede voedingsmiddelen waardoor het rundleder heerlijk soepel en fijn blijft. Echter raken deze voedingsmiddelen op een gegeven moment uitgeput, dat is het juiste moment om een hoekbank van leer te verwennen met speciale voedende leder crèmes. Bij A-Meubel kunnen de deskundige adviseurs u hier veel over uitleggen.

De beste vulling voor een hoekbank van leer is koudschuim. Dit materiaal heeft bepaalde zeer positieve eigenschappen welke ervoor zorgen dat bij uw hoekbank de luchtcirculatie en elasticiteit zeer gewaarborgd blijft. Een goede ventilatie zorgt ervoor dat het comfort nog meer positief beïnvloed wordt.

Doordat dit materiaal zeer elastisch is zal het zich naar u lichaam vormen waardoor het zitten en liggen op een hoekbank als zeer fijn ervaren wordt.  De tegendruk op het lichaam zal door de positieve eigenschappen van koudschuim minimaal worden.

Wij zijn CBW erkend, dus extra zekerheden voor uw als consument. Wij hebben hoekbanken voor absoluut de laagste prijs. Alleen de beste kwaliteit leer en stof.

De leren hoekbank: ruimte en comfort

Op een leren hoekbank geeft u ruimte voor een groot aantal mensen. U heeft de ruimte om te ontspannen tv te kijken maar kunt ook met meerdere mensen een goed gesprek voeren. De hoekbank is een veelzijdig meubel. De leren bekleding is aangenaam om op te zitten. Het is bovendien duurzaam en makkelijk schoon te houden. A-Meubel heeft diverse leren hoekbanken in de collectie. De kleuren en modellen verschillen. Ook voor u zit er zeker een mooie leren hoekbank bij.

Leer is comfortabel en heeft een luxe uitstraling

De lederen bekleding is een natuurlijk product. Hierdoor voelt de leren hoekbank altijd comfortabel aan. Het materiaal gaat jarenlang mee en blijft altijd zijn luxe uitstraling houden. Een leren hoekbank onderhouden is ook eenvoudig. Met een vochtig doekje maakt u het leer schoon en 2 keer per jaar behandelt u het leer met een onderhoudsmiddel. Leren hoekbanken zijn in veel kleuren leverbaar. Kleuren die aansluiten bij de rest van uw meubels maar ook meer contrasterende kleuren. Op alle banken van A-Meubel geniet u jaren van een prachtige bank met het ultieme zitcomfort.

 

Efficiënt gebruik maken van de ruimte

In een wat kleinere woonkamer zorgt de leren hoekbank voor veel zitplaatsen op weinig ruimte. Als u veel ruimte heeft kan de bank de ruimte afbakenen. De bank verdeelt de woonkamer als het ware in 2 delen. Zo creëert u met de leren hoekbank een intieme zithoek in een grote ruimte. Met een leren hoekbank heeft u alles wat u nodig heeft. Extra stoelen heeft u helemaal niet nodig.

 

Laagste prijs garantie

Ook voor de leren hoekbanken van A-Meubel geldt de laagste prijs garantie. Ziet u het product ergens anders voor minder te koop, dan betalen we u het verschil terug. Daarnaast bezorgen we overal in Nederland.

Klik hier voor de nieuwste collectie 2020 hoekbanken bij A-Meubel.