De nieuwste collectie hoekbanken van leer en stof

Hoekbank leer Klik hier voor de nieuwste collectie hoekbanken bij A-Meubel.

Hoekbanken van leer zijn een trend van de twintigste en eenentwintigste eeuw, welke voornamelijk het doel van comfort en elegantie bieden. Hoekbanken bestaan over het algemeen uit eerst een armleuningen, dan twee of drie zittingen begrensd door een hoekelement, waartegen gekoppeld weer een twee of driezit zit en wordt afgesloten met een armleuning.

In de vorige eeuwen werden hoekbanken in leer vooral gebruikt door de elite. Het was een status symbool welke alleen voor de rijkeren der aarde voorhanden was. Dit hoeft nu natuurlijk niet meer het geval te zijn!

Tijdens de Romeinse periode was het mooiste hoekbankstel alleen voor de mannen bedoeld, de vrouwen zaten apart op een stoel. Gelukkig kan er tegenwoordig door het hele gezin worden genoten van de bank. Hoekbanken in het leer zijn dan ook niet meer weg te denken uit de moderne woonkamer. Leren hoekbanken zijn meestal gemaakt van rundleer. Rundleder heeft als eigenschap dat het rechtstreeks een direct product is van de natuur. Hierdoor brengt dit materiaal een rustiek gevoel met zich mee en is het gemakkelijk te combineren met verschillende woonstijlen.

Het leer van een hoekbank wordt altijd op de juiste manier afgewerkt, waardoor men dus heel lang kan genieten van het product. De beste huiden waar leer van wordt gemaakt zijn tussen de 1 en 2mm. Deze huiden worden meestal om het etmaal geleverd aan de looierijen, waar deze worden bewerkt met de juiste kleur en duurzaamheidmiddelen. Dit, zodat uw hoekbank van leer vele jaren mooi zal blijven. Het ledermateriaal van uw hoekbank wordt door de looierijen altijd voorzien van goede voedingsmiddelen, waardoor het rundleer heerlijk soepel en fijn blijft. Echter raken deze voedingsmiddelen op een gegeven moment uitgeput en is dat het juiste moment om een hoekbank van leer te verwennen met speciale voedende leder crèmes. Bij A-Meubel kunnen de deskundige adviseurs u hier veel over uitleggen.

De beste vulling voor een hoekbank van leer is koudschuim. Dit materiaal heeft zeer positieve eigenschappen welke ervoor zorgen dat bij uw hoekbank de luchtcirculatie en elasticiteit zeer gewaarborgd blijft. Een goede ventilatie zorgt ervoor dat het comfort nog positiever beïnvloed wordt.

Doordat dit materiaal zeer elastisch is zal het zich naar u lichaam vormen, waardoor het zitten en liggen op een hoekbank als zeer fijn ervaren wordt.  De tegendruk op het lichaam zal door de positieve eigenschappen van koudschuim minimaal worden.

Wij zijn CBW erkend, dus dit betekend extra zekerheden voor uw als consument. Wij hebben hoekbanken voor absoluut de laagste prijs. Alleen de beste kwaliteit leer en stof.

De leren hoekbank: ruimte en comfort

Op een leren hoekbank geeft u ruimte voor een groot aantal mensen. U heeft de ruimte om te ontspannen TV te kijken, maar kunt ook met meerdere mensen een goed gesprek voeren. De hoekbank is een veelzijdig meubel. De leren bekleding is aangenaam om op te zitten. Het is bovendien duurzaam en makkelijk schoon te houden. A-Meubel heeft diverse leren hoekbanken in de collectie. De kleuren en modellen verschillen. Ook voor u zit er zeker een mooie leren hoekbank bij!

Leer is comfortabel en heeft een luxe uitstraling

De lederen bekleding is een natuurlijk product. Hierdoor voelt de leren hoekbank altijd comfortabel aan. Het materiaal gaat jarenlang mee en blijft altijd zijn luxe uitstraling houden. Een leren hoekbank onderhouden is ook eenvoudig. Met een vochtig doekje maakt u het leer schoon en 2 keer per jaar behandelt u het leer met een onderhoudsmiddel. Leren hoekbanken zijn in veel kleuren leverbaar. Kleuren die aansluiten bij de rest van uw meubels, maar ook meer contrasterende kleuren. Bij alle banken van A-Meubel geniet u jaren van een prachtige uitstraling en een ultiem zitcomfort.

 

Efficiënt gebruik maken van de ruimte

In een wat kleinere woonkamer zorgt de leren hoekbank voor veel zitplaatsen op weinig ruimte. Als u veel ruimte heeft kan de bank de ruimte afbakenen. De bank verdeelt de woonkamer als het ware in 2 delen. Zo creëert u met de leren hoekbank een intieme zithoek in een grote ruimte. Met een leren hoekbank heeft u alles wat u nodig heeft. Extra stoelen heeft u helemaal niet nodig.

 

Laagste prijs garantie

Ook voor de leren hoekbanken van A-Meubel geldt de laagste prijs garantie. Ziet u het product ergens anders voor minder te koop, dan betalen we u het verschil terug. Daarnaast bezorgen we overal in Nederland.

Klik hier voor de nieuwste collectie hoekbanken bij A-Meubel.