Dressoirs

Dressoir in alle soorten en maten. (( Goedkoper bestaat niet. Nu tot 70% korting ))

Dressoirs voor elk interieur

Ook een mooi dressoir koopt u natuurlijk bij A-Meubel. We hebben een mooie collectie voor u samengesteld. Voor elke interieurstijl hebben we een mooi dressoir dat perfect past in uw huis. De dressoirs zijn zeer mooi afgewerkt en leverbaar in verschillende kleuren. Ook de afmetingen variëren, zodoende hebben we ook zeker een dressoir voor bij u thuis. U bergt uw spullen handig op in een ruim dressoir van A-Meubel. U betaalt nooit teveel, want bij A-Meubel krijgt u de laagste prijs garantie.

 

Eeuwenoud gebruik van dressoirs

De eerste dressoirs komen uit de middeleeuwen. Destijds hadden mensen de lage kast vooral in gebruik om tafelgerei en eetwaren in op te bergen. Tegenwoordig wordt het dressoir gebruikt voor diverse doeleinden. Ook voor het opbergen van media als cd's en dvd's of bijvoorbeeld het opruimen van speelgoed. Het dressoir is een mooi meubel dat ook erg functioneel is en veel ruimte biedt. Perfect voor in huis, want opbergruimte is altijd handig.

 

Ook te koop in onze winkel

Naast deze webwinkel kunt u al onze dressoirs ook zien en aanschaffen in onze showroom in Amersfoort, Amsterdam, Delft, Tilburg en Enschede. We hebben de dressoirs en andere prachtige meubels voor u uitgestald zodat u een nog beter beeld krijgt van de meubels. Voor zowel uw online aankoop en aankoop in de winkel kunt u onze eigen bezorgdienst inschakelen. We bezorgen alle meubels overal in Nederland.

 

Laagste prijzen voor dressoirs

Dankzij onze laagste prijs garantie weet u zeker dat u niet teveel betaalt voor uw dressoir. Als u ergens uw dressoir voor een lagere prijs vindt dan bij A-Meubel, betalen we u het verschil zelfs terug. We zijn inderdaad erg zeker van onze zaak. Bij ons koopt u meubels van hoge kwaliteit voor de laagste prijs.

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Bereikbaar op elke dag
van 10:00 tot 18:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

Had de woonset Klarenbeek besteld. Was op voorraad, dus had het set binnen 2 weken in huis.
Nu bleek dat 1 deurtje van het dressoir niet goed sloot. Melding van gemaakt, dat werd heel snel opgepakt.
Krijg ik afgelopen week een telefoontje om e.e.a. om te ruilen. Ik dacht alleen het deurtje, blijk ik een heel nieuw dressoir te krijgen.
Super service van A meubel