Loungebank

Ontspannen op de loungebank  Klik hier voor de collectie loungebanken

Loungebanken zijn tegenwoordig erg populair bij alle generaties. U heeft de ruimte om heerlijk te ontspannen want deze banken zijn langer en breder dan de meeste sofa's. Daarnaast is een loungebank voorzien van veel zachte kussens om uw relaxgemak te vergroten. Thuiskomen na een dag hard werken is heerlijk als u kunt neerploffen.

A-Meubel heeft een uitgebreid assortiment. We bezorgen de bank in heel Nederland en u betaalt gegarandeerd de laagste prijs!  

Loungebanken
 

Loungebanken in verschillende stijlen

Ook voor loungebanken zijn er verschillende stijlen. De klassieke stijl met grote luchtige kussens. De strakke moderne stijl met veel rechte hoeken. De kleuren variëren van sfeervolle natuurlijke kleuren tot felle en hele hippe kleuren. U heeft natuurlijk de keuze uit diverse stoffen of een leren loungebank. A-Meubel heeft altijd een variant die past bij uw interieur.

 

Langer en breder

Op de loungebank heeft u de ruimte om heerlijk te ontspannen. De bank is langer dan de gemiddelde bank en soms ook in L-vorm. Een loungebank is geschikt om met het hele gezin op te zitten, maar ook om comfortabel op te hangen en een film te kijken. Op de bank zitten wordt automatisch loungen. Optimaal ontspannen op een comfortabel meubel. Ook voor op uw terras heeft A-Meubel diverse varianten. Ze zijn van weerbestendig riet of kunststof gemaakt. Met grote kussens erop lounged u ook heerlijk in de buitenlucht.

 

De goedkoope loungebank

Bij A-Meubel koopt u loungebanken gegarandeerd voor de laagste prijs. Dankzij onze laagste prijs garantie krijgt u zelfs het verschil terug als u de bank ergens anders goedkoper kunt krijgen. Ons assortiment  bestaat uit modellen van hoogwaardige kwaliteit. U heeft dus lang plezier van uw aankoop.