STOELEN MET ARMLEUNING

Stoelen met armleuning: Voor elke ruimte in huis kunt u een stoel met armleuning vinden bij woonwinkel A-Meubel tegen de laagste prijs in Nederland.

Goedkope stoelen met armleuning

Wilt u een comfortabele stoel waarin u heerlijk tv kijkt of een boek leest in uw woonkamer? Neem dan een stoel met armleuning. Ook de leuningen zijn afgewerkt met mooie stof en uw armen rusten heerlijk op de leuningen. Ook voor de eettafel hebben we stoelen met armleuning. Perfect als u lang gaat tafelen en tussen de gangen door ook wat steun wilt om lekker te kunnen leunen. U kunt de stoelen met armleuning natuurlijk ook gebruiken voor andere plekken in huis.

Meer comfort dankzij de leuningen

Onze stoeltjes met armleuning zijn meer dan alleen een stoel. Een stoel met leuning biedt namelijk net even wat meer zitcomfort dan een stoel zonder armleuning. Zo kunt u lekker naar de zijkant leunen en steunen op de armleuningen. Natuurlijk kunt u op een stoel met armleuning ook gewoon rechtop zitten, terwijl uw armen op de leuningen rusten.

De armleuningen zijn mooi afgewerkt

De leuningen van onze stoelen zijn in de meeste gevallen afgewerkt in dezelfde stof als de zitting en rugleuning. Sommige stoelen hebben een metalen frame en ook leuningen van metaal. Op het metaal is dan vaak een stoffen of leren deel aangebracht waarop uw armen kunnen rusten. Ook voelt de stof natuurlijk minder koud aan dan het metaal.

Laat uw stoel met leuning bezorgen

Naast bestelgemak via de website bieden we u bij A-Meubel nog meer gemak. Door uw meubels thuis te bezorgen hoeft u letterlijk de deur niet meer uit voor een mooi interieur. Heeft u dus een stoel met armleuningen gezien die bij uw interieur past, dan bezorgen we deze graag bij u thuis. We bezorgen in heel Nederland. 

Laagste prijsgarantie

Ook op alle stoeltjes met armleuning geven we onze laagste prijsgarantie. Ziet u de stoelen met armeleuning elders voor minder geld? Laat het ons dan weten. U krijgt het verschil van ons terug. Een stoel met armleuning koopt u bij woonwinkel A-Meubel gegarandeerd altijd voor de laagste prijs.

Geen fan van stoelen met armleuningen? Kijk dan eens naar onze stoelen zonder armleuning.

Waarom A-meubel?

 • Euroteken icoon in zwart
  Laagste prijs van NL
 • Parkeerteken icoon in zwart
  Gratis parkeerplaats
 • Bezorging icoon in zwart
  Bezorgen bij u thuis
 • Goedgekeurd icoon in zwart
  Wij bestaan sinds 1992!
 • Garantie icoon in zwart
  Tot 10 jaar garantie
 • CBW erkend logo in zwart
  CBW-Erkend
Hulp of advies

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888
088 844 8888 Bereikbaar ma t/m vr
van 09:00 tot 17:00
info@a-meubel.nl
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2 Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel

Op 27-02-2024 is mijn bank afgeleverd naar wens.
Mijn dank gaat in het bijzonder uit naar de 2 bezorgers die met de nodige voorzichtigheid en bovenal met vriendelijkheid de bank bij mij binnen hebben gezet.
Mijn complimenten!
Lieve groetjes Ria

Trustpilot logo