Sfeervolle hoektafels

Hoektafels voor in uw huis

Elke ongebruikte hoek wordt een sfeervol hoekje met een hoektafel. Deze doorgaans kleine tafeltjes staan perfect in een hoek en worden meestal met een paar leuke accessoires opgevrolijkt. Een vaas, een bloemstuk of een paar beeldjes maken een ongebruikte hoek opeens een leuk deel van de ruimte. De hoektafel is daarom een leuk meubelstuk voor dat ene hoekje waar u eigenlijk weinig mee doet. A-Meubel heeft de mooiste houten hoektafels voor u verzameld in allerlei kleuren en stijlen. U koopt bovendien met laagste prijs garantie.

 

Maak sfeervolle hoekjes

De hoektafel is klein en tovert een ongebruikte hoek in huis om tot een mooi aangekleed hoekje. Elk huis heeft wel een hoek waar weinig mee aan te vangen lijkt. Te klein om een zithoekje neer te zetten of juist door bepaalde hoeken ongemakkelijk te gebruiken. Met een van onze hoektafels geeft u deze hoekjes een nuttige bestemming. In plaats van een leeg stukje in uw huiskamer of ander vertrek, geeft u de hoek een functie.

 

Diverse kleuren, stijlen en afmetingen

Alle hoektafels die we in onze collectie meubels hebben opgenomen zijn vierkant. De afmetingen variëren van 65x65 cm tot 80x80 cm. De tafeltjes zijn allemaal perfect afgewerkt en uitgevoerd in verschillende houtsoorten. We hebben hoektafels in houtkleur waarbij de houtnerfstructuur zichtbaar is. Ook hoektafels die uit verschillende lagen hout zijn opgebouwd koopt u bij A-Meubel. We hebben zeker een hoektafel die past bij de stijl van uw interieur, zo zitten er hele strakke maar ook klassieke hoektafels tussen.

 

Hoektafels voor de laagste prijs

Ook voor hoektafels geldt de laagste prijs garantie van A-Meubel. We weten zo zeker dat we onze meubels voor de laagste prijs verkopen, dat we u zelfs het verschil terugbetalen als uw hoektafel ergens anders voor minder geld aangeboden wordt. Ook alle andere meubels koopt u voor de beste prijzen bij A-Meubel.

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Bereikbaar op elke dag
van 10:00 tot 18:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

Woonset Staphorst gekocht blij mee super fijn in de winkel geholpen door anouk optijd geleverd erg vriendelijke bezorgers zelf in elkaar moeten zetten maar goede beschrijving bij komen zekers nog eens terug alle lof voor a meubel