SALONTAFELS

Een tafel voor uw zitruimte? Dan biedt woonwinkel A-Meubel de beste collectie van salontafels tegen de goedkoopste prijzen. Goedkoper kunt u de salontafels van A-Meubel nergens anders vinden.

Goedkope salontafels

Salontafels zijn een integraal onderdeel van iedere woonkamer, een traditie die zowel hedendaags is als stevig geworteld in het verleden. Deze markante meubelstukken zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook uiterst functioneel. Ze dienen als oppervlak voor drankjes en hapjes, bieden opbergruimte en kunnen zelfs dienen als voetensteun. Bent u op zoek naar een nieuwe salontafel? A-Meubel biedt een breed scala aan betaalbare salontafels, altijd tegen de laagste prijsgarantie!

Het tijdloze karakter van de salontafel

Ooit was elke woning uitgerust met een salon en een bijbehorende salontafel. Hoewel de traditionele salon misschien uit moderne woningen is verdwenen, blijft de salontafel een constant element. De meeste woonkamers zijn ontworpen met de salontafel als centraal middelpunt, omringd door banken en fauteuils. De salontafel trekt de aandacht en wordt tegelijkertijd intensief gebruikt. Het is een plaats van rust en comfort, vooral met de verwarming of open haard aan.

Sfeer creëren met een salontafel

Een salontafel in het midden van de woonkamer brengt een aangename sfeer met zich mee. Het is de plek waar u geniet van een kop koffie, een goed gesprek voert of televisie kijkt, alleen of met gasten. Alle gezelligheid concentreert zich rond de salontafel. Een mooi bloemstuk of een kaars kunnen de tafel verfraaien en de ruimte nog gezelliger maken. Bovendien worden salontafels steeds vaker ook in andere ruimtes gebruikt, zoals de slaapkamer of langs een muur, als extra tafeltje of ter decoratie van een lege ruimte.

Verschillende soorten salontafels bij A-Meubel

Bent u op zoek naar een prachtige salontafel voor uw woonkamer? U zult merken dat de keuze bij A-Meubel bijna onbegrensd is. We hebben een scala aan materialen, kleuren en vormen. We bieden ook salontafels met laden of planken, ideaal om de krant of de afstandsbediening in op te bergen.

Eiken salontafels

Een eiken salontafel is een perfect voorbeeld van kwaliteit en vakmanschap. Eikenhout is een duurzaam en stevig materiaal, een salontafel in eikenhout is in staat om vele jaren van gebruikt te weerstaan.  Bovendien geeft het natuurlijke patroon van het hout elke tafel een unieke uitstraling, wat bijdraagt aan het warme en uitnodigende gevoel dat het in uw woonkamer kan brengen.

Hoogglans salontafels

Een hoogglans salontafel is de ideale manier om een moderne en elegante sfeer aan uw woonkamer toe te voegen. Deze tafels zijn afgewerkt met een glanzende lak die het licht op een prachtige manier reflecteert, wat een gevoel van ruimte en helderheid in de kamer creëert. Daarnaast zijn onze hoogglans salontafels ontworpen met strakke lijnen en minimalistische vormen, wat bijdraagt aan hun verfijnde uitstraling.

Brocante salontafels

Met onze brocante salontafels brengt u een authentieke vintage flair en persoonlijkheid in uw woonruimte. Typerend voor deze stijl is het gebruik van verouderd en bewerkt hout, gecombineerd met verfijnde ontwerpelementen die een echo zijn van vroegere tijden. Een brocante salontafel is een unieke en opvallende toevoeging aan elke inrichting.

Witte salontafels

Vind de perfecte balans in uw woonruimte met een witte salontafel, een must-have keuze die naadloos samengaat met elk interieurthema. Een bijkomend voordeel van een witte salontafel is dat het licht wordt versterkt in de ruimte, wat resulteert in een uitnodigend, helder en ruimtelijk interieur. Profiteer van de veelzijdigheid en frisheid van onze witte salontafels - het perfecte middelpunt voor uw woonruimte!

Donkere salontafels

Een donkere salontafel is een perfect keuze als u op zoek bent naar een stijlvol en opvallen meubelstuk. De diepe, rijke kleuren van deze tafels stralen een gevoel van luxe en elegantie uit. Kies uit een scala aan materialen, zoals donker hout, glas of metaal, om precies de look te creëren die u wilt.

Lichte salontafels

Een lichte salontafel is ideaal voor het creëren van een fris en uitnodigend gevoel in uw woonruimte. Deze tafels, vaak afgewerkt in natuurlijke houttinten, kunnen helpen om een ruimte lichter en groter te laten lijken. Dit maakt ze vooral handig voor kleinere woonruimtes of kamers met weinig natuurlijk licht. Bovendien zijn lichte salontafels ook zeer veelzijdig en kunnen ze worden gecombineerd met een verscheidenheid aan kleuren en stijlen om de perfecte sfeer te creëren.

Goedkope salontafel kopen

Als u een salontafel heeft gezien in ons assortiment die u wilt aanschaffen, kunt u dit eenvoudig doen via onze website. Wilt u de salontafel liever eerst in het echt zien? Bezoek dan een van onze vele woonwinkels. In elke vestiging staan interieurspecialisten voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

 

Waarom A-meubel?

  • Euroteken icoon in zwart
    Laagste prijs van NL
  • Parkeerteken icoon in zwart
    Gratis parkeerplaats
  • Bezorging icoon in zwart
    Bezorgen bij u thuis
  • Goedgekeurd icoon in zwart
    Wij bestaan sinds 1992!
  • Garantie icoon in zwart
    Tot 10 jaar garantie
  • CBW erkend logo in zwart
    CBW-Erkend
Hulp of advies

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888
088 844 8888 Bereikbaar ma t/m vr
van 09:00 tot 17:00
info@a-meubel.nl
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2 Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel

Zijn bij a meubelen in loon op zand geweest, wat een prachtige winkel, de mooie set Gouda gekocht ,vlug geleverd nu genieten van me mooie set ,zou het zeker aan raden bij de mensen

Trustpilot logo