Betaalbare luxe: 3 interieurtips

Betaalbare luxe: 3 interieurtips

Voor een interieur met een luxueuze uitstraling hoef je heus je portemonnee niet te plunderen! Integendeel zelfs, vaak ziet een simpele en understated inrichting er chiquer uit dan een erg drukke woonruimte. Als je voluit voor het “less is more” concept gaat bij het inrichten van je woning, zal bovendien je budget voor de meubels en decoratie die je écht wilt, groter zijn.

Meubels in kwalitatieve materialen

Niets straalt meer klasse uit dan meubelstukken die zichtbaar van duurzaam en hoogwaardig materiaal zijn gemaakt. Mangohouten en zeker ook eikenhouten woonkamersets zijn daar het perfecte bewijs van. De Someren Woonkamerset en de Gauw Woonkamerset zijn mooie voorbeelden van hoe de materiaalsoort van je meubels echt een verschil maakt qua sfeer en een luxe uitstraling aan je interieur geeft.

De Mangohouten Someren Woonkamerset bij A-Meubel.

Leren banken

Aansluitend bij het concept van meubels in hoogwaardige materialen, is de keuze om voor een bank in een kwaliteitsvol materiaal te kiezen, zoals bijvoorbeeld leer, al snel gemaakt. Een geweldige bank die met de combinatie van zijn strakke design en prachtig leer klassevolle luxe uitstraalt, is de Aspen Hoekbank. Opteren voor een bankstel op poten, zoals de Aspen bank, is ook een makkelijke “hack” om je zitmeubel er stylish en luxueus te laten uitzien.

De leren Aspen Hoekbank bij A-Meubel.

Exotische vloerkleden

Een leuke en stijlvolle manier om je woonruimte (letterlijk) aan te kleden zonder af te wijken van een minimalistisch en chic concept, is door een mooi vloerkleed aan te schaffen. Perzische tapijten zijn wereldberoemd voor hun schoonheid en zijn symbolen van luxe en rijkdom. Je hoeft je echter niet blauw te betalen door voor een authentiek, handgeknoopt Perzisch tapijt te gaan. Dankzij het Norwich tapijt uit onze collectie, dat geïnspireerd is door Perzische motieven, heb je voor een mooi prijsje al een vloerkleed met een magnifiek Oosters design in huis.

het Norwich Vloerkleed in Blauw/Goud bij A-Meubel.

Betaalbare Luxe bij A-Meubel

Kijk snel op onze webshop of kom langs één van onze goedkope woonwinkels waar onze specialisten je met plezier advies en info over onze producten geven. Daarnaast biedt A-Meubel ook de laagste prijsgarantie aan op ons gehele assortiment!