2e PAASDAG OPEN!

Fauteuils

Fauteuils

Een fauteuil: een comfortabele stoel waarop u ontspant net als op een lekkere bank.

A-Meubel heeft de mooiste fauteuils voor u geselecteerd.

 

Fauteuils

De fauteuil is een comfortabele stoel met de eigenschappen van een bank. Zachte kussens van mooi materiaal maken het een prachtig meubel voor in uw huis. A-Meubel heeft klassieke maar ook hypermoderne fauteuils. De uitvoeringen zijn rond en natuurlijk tot juist heel strak en hip. Ook voor uw interieur is er een passende fauteuil die past bij uw leefstijl. Ontspannen tv kijken of een boek lezen gaat het best in uw eigen fauteuil. Bij A-Meubel koopt u fauteuils gegarandeerd voor de laagste prijs. We bezorgen overal in Nederland.

De babe fauteuil bij A-meubel een ware zachte eyecatcher!

De fauteuil is een prachtige aanvulling op uw interieur! Deze luxe loungestoelen zijn van hoge kwaliteit en uitvoerig getest, maar natuurlijk te bestellen voor een bijzonder lage prijs. Bij A-meubel kunt u deze comfortabele brede stoelen bestellen naast uw bank, bankstel, loungebank of hoekbank, maar natuurlijk ook afzonderlijk.

De fauteuil is hiernaast in diverse uitvoeringen beschikbaar, zo hebben wij de relaxfauteuil met handig relaxsysteem, is er keuze uit en loveseat, draaifauteuil of een luxe designfauteuil. De originele stoel die wij op deze pagina zien komt zonder extra’s, maar met een heerlijk zitcomfort!

Deze laag geprijsde fauteuils zijn verkrijgbaar in diverse stoffen en leersoorten. Zo kunt u kiezen voor een bijzonder velvet look of gaan voor een stoer rundlederen uitstraling. Stel uw fauteuil gemakkelijk samen via de A-meubel Webwinkel of kom onze geselecteerde fauteuils uit testen in een van onze showrooms binnen Nederland.

 

Relaxfauteuils

Relaxfauteuils van tegenwoordig zijn hip en modern. De luxe van een verstelbare fauteuil hoeft helemaal niet stoffig of ouderwets te zijn. Ook moderne kleuren en materialen worden vandaag de dag gebruikt voor relaxfauteuils. U vindt de mooiste relaxfauteuils bij A-Meubel. Dankzij onze laagste prijs garantie betaalt u 100% zeker de laagte prijs. Wilt u een relaxfauteuil bestellen? Ga vandaag nog naar onze webwinkel. We bezorgen de fauteuil gratis bij u thuis!

 

Loveseats

De ideale stoel om heerlijk samen in weg te kunnen kruipen. Deze royale stoelen met ruimte voor twee zijn de gezellige gangmakers onder het meubilair! De loveseat is een 1,5-zits stoel waar je samen in weg kunt zakken of natuurlijk in je eentje kunt genieten van de ruimte.

De loveseats zijn vaak lekker knusse, groter uitgevallen stoelen of fauteuils, waarbij er plek is voor meer dan 1 persoon. U vindt op deze pagina een aantal prachtig ruime stoelen voor bijzonder lage prijzen. De loveseats van A-meubel zijn hiernaast natuurlijk uitvoerig in kwaliteit getest, waarbij u bent verzekerd van een fantastisch zitcomfort!

Kiest u de gewenste loveseat uit en laat u verassen door het diverse aanbod in kleur, stof en leersoorten. De banken zijn zo geheel aan te passen naar wens en wellicht af te stemmen op een eerder gekocht bankstel, hoekbank of loungebank. 

 

Draaifauteuils

Relaxfauteuils koopt u bij A-meubel!Zoekt u een mooie draaifauteuil? A-Meubel heeft een aantal mooi vormgegeven draaifauteuils in de collectie opgenomen. Deze fauteuils zitten heerlijk en zijn perfect afgewerkt. De meeste draaifauteuils zijn vrij modern en strak, maar toch wekt dit meubel een retrogevoel op. Naast uw bank of als comfortabele leesstoel is een draaifauteuil een waardevolle aanvulling op uw interieur. De opvallende kleuren maken van de draaifauteuil een heuse blikvanger.

 

Designfauteuils

Combineer uw meubels met een moderne design fauteuil van A-Meubel. Speciaal voor u hebben we de beste en mooiste design fauteuils geselecteerd en in onze collectie opgenomen. De fauteuils hebben een metalen frame en zijn perfect afgewerkt. De zitting en rugleuning zijn uitgevoerd in degelijke stoffen in moderne kleuren. U gaat nog lang plezier hebben van deze comfortabele zitmeubels. Lees heerlijk een boek of kijk ontspannen televisie in een design fauteuil. Bij A-Meubel koopt u een design fauteuil bovendien gegarandeerd voor de laagste prijs!

 

Leer en stof

Onze fauteuils zijn ook een lust voor het oog. Door de spannende ontwerpen van de stoelen, mag de fauteuil van tegenwoordig gezien worden in uw interieur. Strakke leren fauteuils geven uw huiskamer een moderne uitstraling. De klassieke stoffen fauteuil geeft extra gezelligheid aan uw interieur. Donker eiken of strak design: ook voor u hebben we de ideale fauteuil. Naast een meubel om in te ontspannen heeft u ook een mooi meubel in uw interieur staan. 

 

Fauteuils voor de Laagste Prijs

Ook op onze fauteuils geldt de laagste prijs garantie, Ziet u dezelfde fauteuils ergens anders goedkoper? We betalen u het verschil graag terug. U betaalt dus altijd de laagste prijs. Fauteuils koopt u online bij A-Meubel. Veilig en simpel.

 

Bekijk hier het volledige assortiment fauteuils!