KONINGSDAG GEOPEND!

Gastenboek

Uw IP adres wordt opgeslagen tegen misbruik.
44.200.27.215

H. Otte
Veel keus mooie website en zeer aardig personeel in de showrooms. Meubels zijn perfect geleverd. Alles valt zeer in de smaak. Ben zeer tevreden.

Hans
Onze stoelen zijn van de week geleverd. Ze zitten fantastisch en staan goed bij de eerder gekochte tafel. Bedankt voor de topservice.

Gr

Hans
Fam. Edskes
Vandaag hebben de vriendelijke bezorgers bij ons de bestelde hoekbank en meubels geleverd. Keurig alles uitgepakt geinstaleerd en op de juiste plek gezet. Zeer behulpzame en vriendelijke heren. Het ziet er allemaal prachtig uit. Wij zijn erg te spreke over de service en producten.

Groet

Familie Edskes
Bert van Lingen
Wil toch graag laten weten dat ik zeer tevreden over de ontvangen meubels deze week. Ziet er heel mooi en kwaliteitsvol uit en de prijs was zeer betaalbaar. Bedankt A-meubel!

Hartelijke groet
Bert
Carla
Gisteren mijn mooie Amoa meubels ontvangen. Ik heb er lang op moeten wachten omdat er eerder kleurverschil in zat wat jullie overigens zelf hebben opgelost met de leverancier klasse! Heb gister zelf mijn meubels in elkaar gezet een kind kan de was doen. Alles was heel degelijk en stevig ingepakt en de tafels en het plasma meubel zijn nog mooier dan ik verwachtte....Ben er erg blij mee! Vandaag nog met jullie gebeld mbt het onderhoud en ik werd heel vriendelijk en deskundig te woord gestaan door Mona? Ik ben meer dan tevreden over de service die jullie geboden hebben en zal jullie zeker aanbevelen! Mijn dank!
Ingrid
Vrijdag 9-11-12 meubels gekocht in jullie winkel in Delft! Mooie nette winkel en goed geholpen! We zouden op advies van andere naar jullie zaak in Amersfoort gaan en toen zagen we ineens dat er ook een winkel in Delft zit voor ons dichterbij! Blijkt deze net open te zijn helemaal top!! Het enige wat ik nog mis is de afbeelding op de site van onze keuze. Vinden het leuk om aan familie te laten zien wat we gekocht hebben maar helaas.... Het gaat om de serie Apollo. Misschien dat die er nog op kan komen?
Terpstra
Vandaag de meubels gekocht in Delft. Wat een mooie winkel hebben jullie daar zeg. Goed geholpen door Mart.
Goed advies gekregen en een zeer scherpe prijs.

Mijn dag kan niet meer stuk!

Gr

Gertie
Ron van den Veer
Onze meubels zijn conform afspraak geleverd en gemonteerd. Alles ziet er piekfijn uit en wij zijn zeer te spreken over de service en afhandeling.
Zeker een bedrijf om aan te raden.

Met vriendelijke groet

Ron
fam kruithof
Wij willen Mona ontzettend bedanken voor de uitstekende service die zij ons geboden heeft na het breken van een tl-lamp. Super zo als zij zich ingezet heeft om dit tot een goed eind te brengen. wij hebben inmiddels radar op de hoogte gesteld en wij hopen dat wij binnenkort een warme douce mogen bezorgen bij A-meubel!!
Saskia
De meubels staan nu twee weken in onze woonkamer. Het ziet er heel mooi en degelijk uit. Wij zijn zeer tevreden over de service en afhandeling en raden jullie aan iedereen aan.

Veel dank en groet

Saskia