KONINGSDAG GEOPEND!

Gastenboek

Uw IP adres wordt opgeslagen tegen misbruik.
44.210.149.205

Chantal
De bank die we hebben gekocht is zojuist bezorgd en we zijn er super blij mee. De kleur is nog mooier dan verwacht en vakkundig op z'n plek gezet door 2 vriendelijke bezorgers. Er zaten zelfs 2 kussentjes in dezelfde stof bij.
Marga
Woonset Staphorst gekocht blij mee super fijn in de winkel geholpen door anouk optijd geleverd erg vriendelijke bezorgers zelf in elkaar moeten zetten maar goede beschrijving bij komen zekers nog eens terug alle lof voor a meubel
Jacoline de Lange
Bank gekocht bij A meubel
Ben erg goed geholpen, wat een goede service en klantvriendelijkheid!
De bank telefonische gekocht, ik werd vriendelijke geholpen door Izzet !
De bank besteld en binnen een week al in huis, zo blij mee.
Ook fijn dat appen mogelijk is, ook compliment voor de bezorgers, het was een hele klus om de bank binnen te krijgen. Maar het gebeurde met alle vriendelijkheid!
Bedankt allemaal!
Elen
Een supergave bank gekocht de ottomaan zilver bij Ramon filiaal Tilburg. Dinsdag gekocht donderdag in huis onlangs een probleempje bij de bestelling professioneel opgelost dankzij Ramon en de klantenservice. Topteam, prima service en zeer klantvriendelijk.
A. Buddenbohmer
Had de woonset Klarenbeek besteld. Was op voorraad, dus had het set binnen 2 weken in huis.
Nu bleek dat 1 deurtje van het dressoir niet goed sloot. Melding van gemaakt, dat werd heel snel opgepakt.
Krijg ik afgelopen week een telefoontje om e.e.a. om te ruilen. Ik dacht alleen het deurtje, blijk ik een heel nieuw dressoir te krijgen.
Super service van A meubel
Brenda
Superblij met de nieuwe bank. Heerlijk relaxen Netjes ingepakt en geleverd. Helaas kan ik geen foto toevoegen maar liggen heerlijk te relaxen.
Christel Mol
Super snel geleverd, en super service! Er word snel gereageerd op een vraag. Top!!
Linschoten
vandaag mijn meubels gekregen helemaal top perfect verpakt super mooi ben erg blij mee goede service aardig geholpen super zaak zeker aan te bevelen
Fam van den Burg
Super blij met de meubels uit de serie Vinkeveen. Dergelijke meubels van goede kwaliteit. Keurig geleverd door 2 vriendelijke jongens.
Jeroen
Mooie ruime winkel. Enorm veel keus. Heel goed geholpen en zeer vakkundig geleverd door de vriendelijke bezorgers. Het staat enorm goed allemaal in de woonkamer en ben al met al zeer tevreden.