Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Gastenboek

Uw IP adres wordt opgeslagen tegen misbruik.
54.85.57.0

Coen & Sandra
Eettafel en stoelen keurig geleverd door Michael en Jeffrey. Eerder ook al bank en salontafel geleverd ook prima.
Kortom: wij zijn zeer tevreden met onze aankopen bij A-meubel !!
teddy
Geen opdringerige verkopers(sters)Rustig rondkijken en bij evt vragen staan deze pas aan uw zijde.Dus relaxed shoppen.En dit is toch wat wij willenhier ben je echt klant!Bankstel is vandaag geleverd door twee super boys.Netjes en beleefd.Een aanwinst voor A-meubelzo ook de meubels welke geleverd worden.Wens A-meubel dan nog veel meubel-jaren toe!! Toppie.
Jack
Mooie meubels gekocht en geleverd gekregen. Alles verliep conform afspraak. We zijn zeer tevreden en komen zeker weer terug.
joost
Tevreden met de service
Mevr. Bon
Paar weken geleden de bestelling geplaatst in de winkel. Vandaag is alles keurig geleverd. Ben zeer te spreken over de service producten en prijs/kwaliteitsverhouding. Zeker het aanraden waard. Ook de koffie was erg lekker.
Wichgers
Je wordt er leuk en niet opdringerig geholpen. Goede advisering. Lekkere koffie.
Een aanrader.
Dorien Langeweg
Super service. Duidelijke gebruiksaanwijzing en prachtige kast!! We zijn er blij mee!
Linda
Afgelopen maandag is het bankstel gebracht en alles - werkelijk alles - is conform het boekje verlopen. Onze complimenten voor de juiste levering compleet (zelfs de losse stof en de Royal Textile Care in de juiste hoeveelheid waren niet vergeten) zonder gebreken de kleur conform de bestelling. Na drie jaar op een versleten bank te hebben gezeten zit deze bank als nieuwe schoenen. Misschien een rare vergelijking maar jullie begrijpen vast wat ik bedoel. Bovendien staat het bankstel geweldig in huis: zo'n aanwinst! Voor mij is een organisatie een som der delen dus vanaf de showroom tot aan de bezorging en iedereen die in dit proces er iets mee deed: ontzettend bedankt voor alle nauwkeurigheid de snelheid van reageren bij een vraag die ik stelde en de super service!

Wij hopen nog lang te mogen genieten van jullie bank!

In een wereld waar we vooral uitblinken in klagen wilde ik graag de moeite nemen dit bericht te sturen.
Paulien Swelsen
Top service alle meubels zoals afgesproken vandaag ontvangen. Staat erg mooi in de huiskamer. Bankstel zit heerlijk. Thanks
Arjen
Vandaag vier prachtige stoelen een gehele woonkamer kasten serie en een mooie loungebank thuis geleverd gekregen. Personeel van deze firma is deskundig en vriendelijk. Alles staat heel goed in de woonkamer. Zeer voor herhaling vatbaar.

Complimenten!