Gastenboek

Uw IP adres wordt opgeslagen tegen misbruik.
3.230.154.90

Ron
Vandaag waren we bij A-meubel in Amersfoort
Hierbij zijn wij zeer plezierig geholpen door de heer Jeros. Wij werden door hem zeer vriendelijk deskundig en objectief geadviseerd. Dit helpt zeker bij de beslissing om tot aankoop over te gaan.
Walter
Diverse meubels gekocht bij A-meubel in Delft. Ben er zeer tevreden over goede kwaliteit heb goed advies gehad en de service was ook zeker goed. Het is een hele mooie winkel met veel keus. Raad het zeker aan iedereen aan en ga zelf binnenkort weer terug voor eetkamerstoelen.
Mirre
Op aanraden van mijn schoonouders hebben wij een leren bankstel gekocht. Levering verliep erg goed. De bezorgers die het kwamen brengen waren zeer beleefd.Het bankstel staat nu een jaar bij mij inhuis en ben er erg blij mee. Ze zijn veel goedkoper als andere.En de verkopers zijn echt deskundig en zeker ook vriendelijk.
Riet
Meubels geleverd gekregen goede kwaliteit vriendelijke bezorgers top service. Prijs was ook zeer goed.
Bedankt A-meubel!!
Diana en Wilco
11 juni onze meubels binnen gekregen en ze zijn geweldig na overleg met de winkel in Amersfoort waar je goed geholpen wordt en geadviseerd, heb ik de gehele woonkamer vervangen bedankt!
w.priem
Meubels binnen gekregen, ze zijn nog mooier als de winkel. Goed advies gehad van de mensen in Amersfoort. Ook de samenstelling is perfect. A-meubel Amersfoort nog bedankt echt een aanrader
Elly
Aardige en deskundige collega's in Delft hebben mij heel goed geholpen. Staan nu prachtige meubels bij mij thuis ben er zeer tevreden mee.
John en Lia Verpoort
In de vestiging Tilburg door Ramon uiterst vriendelijken warmhartig ontvangen.
Men kan in deze zaak rustig kijkenzonder opdringerig benaderd te worden.
Tevens bij alle vragen van uitermate deskundig advies voorzien.
Er is een ruime keuze aan meubelendie
overzichtelijk zijn uitgestald.
Kortomeen aanrader.En een verademing t.o.v. andere zaken.
Oudshooorn
Na een bezoek aan de winkel in delft waar wij erg vriendelijk geholpen waren! Hebben wij een keuze uit de meubels kunnen maken dus nu met smart wachten op onze meubels!
Fam
Wij zijn door u bedrijf heel netjes en gezellig geholpen.
De bestelling was heel vlot gebracht eerder dan ik verwacht had. En dat was ook keurig gedaan Ik ben zeer tevreden.