Gastenboek

Uw IP adres wordt opgeslagen tegen misbruik.
34.232.63.94

John en Lia Verpoort
In de vestiging Tilburg door Ramon uiterst vriendelijken warmhartig ontvangen.
Men kan in deze zaak rustig kijkenzonder opdringerig benaderd te worden.
Tevens bij alle vragen van uitermate deskundig advies voorzien.
Er is een ruime keuze aan meubelendie
overzichtelijk zijn uitgestald.
Kortomeen aanrader.En een verademing t.o.v. andere zaken.
Oudshooorn
Na een bezoek aan de winkel in delft waar wij erg vriendelijk geholpen waren! Hebben wij een keuze uit de meubels kunnen maken dus nu met smart wachten op onze meubels!
Fam
Wij zijn door u bedrijf heel netjes en gezellig geholpen.
De bestelling was heel vlot gebracht eerder dan ik verwacht had. En dat was ook keurig gedaan Ik ben zeer tevreden.
Romy
Heel tevreden over de service van Ramon de hele snelle levering en de supermooie meubels! Een echte aanrader!!
Fam. K
Enige tijd geleden heb ik bij A-meubel een grote loungebank besteld.

Afgelopen Maandag bij mij thuis bezorgd gekregen. Kan alleen zeggen PRACHTIG! Alles werd keurig thuis bij mij helemaal ingericht. De bezorgers waren zeer aardig en behulpzaam. Helemaal toppie!

Ik wil iedereen bedanken van de verkopers/planners/service tot de bezorgers.
Chantal Hayes
Nadat op 4 augustus mijn hele verdieping was ondergelopen door het noodweer in Brabant en ik alle meubels kon afschrijven kwam ik via Google bij A-meubel in Tilburg uit.

A-Meubel Tilburg in combinatie met Ramon ik zeg DOEN!!! Je kunt het je zelf hier zo duur mogelijk maken als je budget je toelaat. Een complete huiskamer vanaf 500 euro tot oneindig... Waar vind je dat nog incl. gratis bezorging aan huis top gewoon.
Fam.
Zeer tevreden over het eindresultaat.
Ik beveel jullie aan iedereen aan!
Fam. Bijsterveld
Wij hebben ook een bank besteld bij A meubelen in TILBURG. Super goed geholpen! Super aardig. En de service is er perfect. Was een ontbrekende code voor t oranje pakket en het is zeer goed en zeer snel opgelost! Je hoeft niet achter ze aan te lopen..... Ze nemen zelf contact met je!!! Echt super!!! Nu wachten op onze bank. Ben benieuwd!!!! Maar aan de service zal t zeker niet liggen!!!
Fam.
Wij hebben een volledig meubel set besteld bij Ameubel. Keurig geholpen in de winkel. Afspraken van de levering en nabestelling zijn perfect nagekomen. In tegenstelling tot andere bedrijven waar wij tijdens onze verhuizing dingen besteld hebben regelt Ameubel alles erg goed. Complimenten en wij raden jullie zeker aan bij iedereen.
Harry
De verkopers zijn super aardig we kregen gelijk koffie en werden met rust gelaten zodat we heerlijk rustig een woonkamer uit konden zoeken.