Gastenboek

Uw IP adres wordt opgeslagen tegen misbruik.
3.226.72.194

Fam van den Burg
Super blij met de meubels uit de serie Vinkeveen. Dergelijke meubels van goede kwaliteit. Keurig geleverd door 2 vriendelijke jongens.
Jeroen
Mooie ruime winkel. Enorm veel keus. Heel goed geholpen en zeer vakkundig geleverd door de vriendelijke bezorgers. Het staat enorm goed allemaal in de woonkamer en ben al met al zeer tevreden.
Edwin en Nicole Kollen
Vandaag zijn onze prachtige meubels bezorgd! We zijn zeer tevreden over de levering. De meubels werden door twee vrolijke enthousiaste bezorgers Marco en Alex binnengebracht op zijn plaats gezet en uitgepakt. Een aanwinst voor jullie bedrijf deze mannen!!
Sharona
Vandaag onze meubels besteldsuper goed geholpen in tilburg door Ramon!! Top verkoper
weijers
Gisterenavond in filiaal Tilburg ( loon op Zand) geweest zo fijn en vakkundig geholpen door verkoper Ramon petje af hoe die de mensen advies geeft en het afrond met een lekker bakje koffie
Zo ga je toch blij met je aankoop naar huis toe
Herman
Vandaag onze meubels en bankstel geleverd gekregen. We zijn echt te spreken over de goede service en mooie producten. Bedankt.
Patrick & Cindy
Vandaag voor de 2é keer meubels gekocht bij A-Meubel te Tilburg.
De Verkoper Ramon is uiterst vriendelijk en bekwaam.
De prijs kwaliteit verhouding is echt top!
De eerste keer waren we al te spreken over de manier waarop we te woord zijn gestaan door Ramon en nu weer ga zo door.
Ik kan iedereen aanbevelen om deze winkel in Loon op zand ( Tilburg ) te bezoeken je zult versteld staan van hetgeen ze te bieden hebben.
Mocht ik weer iets nodig hebben dan ga ik hier zeker terug.
Nu weer wachten op de levering van de bestelde items.
Tevens een pluim voor de bezorgdienst ook deze zijn zeer vriendelijk.
Riet
Gisteren onze bank en salontafel gekregenheel vriendelijk en goed geholpen in Amersfoorten de bezorgers waren heel behulpzaampluim voor A-meubel.
jaeger
Vandaag onze nieuwe bank ontvangen.
Bezorgtijd was 6 weken dus lekker snel.
De bank is precies zoals besteld en zit heerlijk.
Een extra compliment voor de bezorgers Alex en Marco vlotte kerels en zeer behulpzaam.
Ina
Afgelopen maandag voor de tweede keer meubels gekocht bij A meubel. Ja voor de tweede keer deze keer voor onze zoon. Wij zijn super tevreden over de meubelsgarantie en levering. Vooral de uitleg van de vriendelijke verkoper Ramon (vestiging Loon op Zand)heeft ons doen beslissen naar hem terug te gaan.
Ook nu werden wij vriendelijk geholpen en kregen we goed advies. Nu een aantal weekjes wachten tot de mooie meubels worden afgeleverd.