Kast Spiegels

Spiegels in alle soorten en maten

Door een mooie spiegel lijkt de ruimte groter

A-Meubel heeft prachtige spiegels in mooie lijsten voor u geselecteerd. De woon- of slaapkamer lijkt veel groter door het ophangen van een spiegel. De spiegel reflecteert daarnaast een hoop licht en helpt daarbij uw woonkamer te verlichten. Spiegels zijn ook functioneel: even controleren of uw haar of kleding goedzit en u bent er weer klaar voor. Een huis kan niet zonder een paar mooie spiegels. En zeker omdat ze uw interieur mooi aanvullen.

 

Alle afmetingen spiegels die u zoekt

In ons assortiment zitten allerlei maten spiegels, veelal rechthoekig of vierkant. De meeste modellen zijn afgewerkt met een lijst, waardoor ze ongeveer 2 centimeter dik zijn. Door de kleur van de lijst geeft de spiegel meteen een bepaalde sfeer mee. Hang bijvoorbeeld een grote spiegel op boven een dressoir en u maakt de woonkamer met wat leuke accessoires helemaal af. Zeker met een grote spiegel lijkt uw huiskamer veel groter.

 

U ziet ook uzelf

Kijk naar uzelf in een mooie spiegel. Even controleren of uw kleding goed zit en hoe u haar zit en u bent klaar om te gaan. De spiegels van A-Meubel staan hartstikke mooi in uw interieur en ze zijn nog functioneel ook. In de hal zodat u net voor u vertrekt kunt kijken of uw kleding en haar goed zitten. Maar ook op de slaapkamer of in de woonkamer kijkt u natuurlijk in de spiegel.

 

Spiegels bij u thuis bezorgd

Onze bezorgers kennen overal in Nederland de weg en komen uw spiegel graag bij u thuis bezorgen. Vanzelfsprekend nemen ze ook andere meubels die u bestelt mee. A-Meubel heeft bovendien een laagste prijs garantie. Dit betekent dat we garanderen dat u de laagste prijs betaalt. En ziet u de spiegel ergens anders toch voor minder geld, dan krijgt u van ons het verschil terug.

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Bereikbaar op elke dag
van 10:00 tot 18:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

Een supergave bank gekocht de ottomaan zilver bij Ramon filiaal Tilburg. Dinsdag gekocht donderdag in huis onlangs een probleempje bij de bestelling professioneel opgelost dankzij Ramon en de klantenservice. Topteam, prima service en zeer klantvriendelijk.