kleinmeubelen

Een uitgebreid aanbod kleinmeubelen

Bestel uw kleinmeubel online bij A-Meubel. We hebben een uitgebalanceerde collectie kleinmeubelen voor u geselecteerd. Stuk voor stuk zijn ze een leuke aanvulling op elk interieur. De uitstraling van de meubels is vrij landelijk tot tegen het klassieke aan, maar dat wil niet zeggen dat deze kleinmeubel in een modern interieur niet tot hun recht komen.

 

Een prachtige bar

Bij A-Meubel houden we van mooie meubels, maar vooral van bijzondere meubels. Onze hardhouten bar annex balie hoort zeker in de categorie bijzonder. Het kleinmeubel is duidelijk gebaseerd op een klassieke bar, maar heeft door het strakke ontwerp en de perfecte afwerking ook wel iets moderns. Dit meubel past dus ook prima in een strak interieur.

 

Wijnkasten om uw wijn in te laten rijpen

Houdt u van een lekker glas wijn? Voor wijnliefhebbers hebben we een aantal prachtige wijnkasten uitgezocht. Deze kasten zijn natuurlijk functioneel, want ze bieden ruimte aan uw wijncollectie. Maar vergis u niet, de wijnkasten van A-Meubel zijn ook prachtige kleinmeubelen die uw interieur verder opleuken. De kasten zijn opvallend en praktisch.

 

U maakt extra vertrekken met een roomdivider

Ook de roomdivider hoort onder de kleinmeubelen. Met dit meubel verdeelt u een vertrek in 2 delen. U creëert in feite een extra kamer in uw huis. De roomdividers bieden naast een afscheiding ook opbergruimte in de vorm van lades en opbergplanken. De afwerking is ook bij deze kleinmeubelen top. De afscheidingswand is tegelijkertijd een prachtig meubel.

 

Klassiek keukenblok

In lang vervlogen tijden had iedereen een groot hakblok in de keuken staan. We hebben een moderne variant op dit kleinmeubel in de vorm van een mooi ontworpen keukenblok. Naast een dik werkblad heeft dit meubel ook een aantal opbergvakken om uw keukengerei in op te bergen.

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Bereikbaar op elke dag
van 10:00 tot 18:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

Woonset Staphorst gekocht blij mee super fijn in de winkel geholpen door anouk optijd geleverd erg vriendelijke bezorgers zelf in elkaar moeten zetten maar goede beschrijving bij komen zekers nog eens terug alle lof voor a meubel