Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Eiken woonkamers

Eiken woonprogrammas meubels, (( Goedkoper bestaat niet, Nu tot 70% korting ))

Eiken woonkamer meubels passen in elk interieur

Eikenhout is een van de meestgebruikte houtsoorten voor meubels. Eiken is makkelijk te bewerken en daardoor geschikt voor meubels voor binnen en buiten. De kleur van eiken woonkamer meubels is warm en draagt bij aan de sfeer in elk interieur. Bij A-Meubel biedt u een uitgebreide collectie eiken woonkamer meubels. Tafels, stoelen, kasten en nog veel meer eiken woonkamer meubels. Dankzij onze laagste prijs garantie koopt u goedkoop eiken woonkamer meubels. We bezorgen de meubels zelfs bij u thuis als u dat wilt!

 

Kleuren van eiken woonkamer meubels

Het soort eikenhout bepaalt de kleur en uitstraling van uw eiken woonkamer meubels. Meestal wordt voor meubels gebruik gemaakt van Europees of Amerikaans eikenhout. Meubels krijgen daardoor net een andere tint of uitstraling. Amerikaans wit eiken is bijvoorbeeld wat lichter van kleur. Amerikaans rood eiken is roziger dan het Europees eiken. Dankzij de verschillende soorten eikenhout past er altijd wel een eiken meubel in uw interieur.

 

Slijtvaste meubels

Eiken woonkamer meubels hebben als eigenschap dat ze sterk, duurzaam en zeer betrouwbaar zijn. Een ander voordeel is dat eiken hard is: het trekt en krimpt nauwelijks. Eiken heeft een robuuste uitstraling en de vaak mooie nerfstructuur benadrukt een natuurlijk voorkomen. Eiken woonkamer meubels zijn slijtvast en gaan vaak lang mee, zonder dat de kleur of het uiterlijk verandert.

 

Eiken woonkamer meubels onderhouden

Voor het onderhoud van eiken woonkamer meubels heeft u alleen een licht vochtige doek nodig. Afstoffen is voldoende. Bijtende of schurende schoonmaakmiddelen beschadigen het hout. Gebruik die dus vooral niet. Een paar keer per jaar behandelt u de eiken woonkamer meubels met een onderhoudsmiddel voor eikenhout. Hiermee blijven de kleur en uitstraling van het hout behouden. Ook voor onderhoudsmiddelen voor uw eiken woonkamer meubels kunt u bij A-Meubel terecht.

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Bereikbaar op elke dag
van 9:00 tot 23:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

Mooie ruime winkel. Enorm veel keus. Heel goed geholpen en zeer vakkundig geleverd door de vriendelijke bezorgers. Het staat enorm goed allemaal in de woonkamer en ben al met al zeer tevreden.